Džaja: Briga me za Ligu Evrope

> 13:26

Leganda Crvene zvezde Dragan Džajić veruje u crveno-bele uoči gostovanja Salcburgu u revanšu baraža za plasman u Ligu šampiona.

Bešiktaš - Partizan na dve televizije

"Imamo šansu da uđemo u Ligu šampiona, imamo rezultat koji je obećavajući, ali u javnosti misle da će biti lakše nego što misle u klubu. Neće biti laka utakmica, kao što nijedna evropska nije laka. Mislim da je Zvezda spremna da se suprotstavi. Sve utakmice su bile na nivou za ovaj period sezone. Nema razloga da ne verujem da tako ne bude i sad", rekao je Džajić.

Zvezda nikada nije igrala u ovom formatu Lige šampiona.

"Ovo više govore moje emocije i želja. Verujem u igrače da će odigrati disciplinovano. Najvažnije je da ćemo i dalje igrati u Evropi, s tim što se ja nikad ne zadovoljavam ostvarenim. Ako već imamo šansu da igramo u LŠ treba je iskoristiti". 

On smatra da je Zvezda odlično odigrala i onemogućila Salcburg.

"Salcburg nije stvorio nijednu šansu, mi smo imali jednu stoodstotnu, možda smo mogli da imamo i drugu, ali to je fudbl, ne treba se vraćati na ono što je bilo. Sada se mora biti koncentrisan 90 minuta, čekati momenat, svoju šansu. Ali to će Milojević sve reći igračima, nemam ja šta da savetujem njega koji je do sada dokazao da može da se suprotstavi evropskim klubovima na svoj način. Verujem u njega i igrače", zaključio je Džajić.

JOŠ SPORTA:

SRAMOTA KAKVA SAMO U SRBIJI MOŽE DA SE VIDI (VIDEO)

ABA Superkup - izvučeni parovi

Stojković: Nadam se da će Salcburg igrati otvorenije nego u Beogradu

Austrijska policija: Mnogi navijači Zvezde ne dolaze zbog fudbala