Marko Nikolić i njegovi "ratnici" pišu istoriju, najlepši san i dalje traje!

> 11:29

Plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona nastavlja se večeras, kada će u centru naše pažnje biti duel u Mađarskoj, između MOL Vidija i atinskog AEK-a.

Nekada Marija, sada Zvereva

Utakmica počinje u 21 čas, a trener domaćeg tima Marko Nikolić veruje da njegovi igrači mogu da naprave još jedan veliki, istorijski podvig ne samo kada je u pitanju njihov klub, nego i kompletan mađarski klupski fudbal.

''Srećan sam i ponosan što smo doveli jedan mađarski klub u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona. Rekao sam više puta, početak sezone obeležio je san o Ligi šampiona, snažno smo verovali u taj san i nadam se da ni ovde nije kraj, iako je AEK veoma dobar tim. Uzmite u obzir samo koeficijente UEFA... Znam sposobnosti svojih igrača, znam da su pravi ratnici, siguran sa da će učiniti sve da prođemo dalje. Voleo bih da više ljudi dođe danas na stadion, naši igrači to zaslužuju. Šanse su 50:50, ali gladni smo uspeha i sve ćemo dati da uđemo u grupnu fazu Lige šampiona'', poručio je Nikolić.

Podsetimo, MOL Vidi je u prva tri kola kvalifikacija eliminisao luksemburški Didelanž, zatim bugarski Ludogorec, a onda i švedski Malme.

JOŠ SPORTA:

Partizan očekuje više od 20.000 navijača

Pomoćnik selektora: Ramadani hteo da napravi puč u reprezentaciji

Ronaldo: Juve će uzeti Ligu šampiona

Levandovski želi da ide iz Bajerna