Peh za Zvezdu pred Salcburg

> 11:15

Crvena zvezda večeras od 21 čas pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić" igra protiv Salcburga za plasman u Ligu šampiona.

PL - Sudija "pogurao" Liverpul

Navijači Crvene zvezde su doživeli totalnu euforiju kada su saznali da će Kafu biti u protokolu, ali je usledio hladan tuš. 

Naime, Esibija već nekoliko dana oseća bolove i sinoć je radio odvojeno od ekipe. Vladan Milojević još uvek ne zna kakav je status Holanđanina, ali sumnjamo da će dozvoliti sebi takav luksuz da u tim uvrsti igrača koji nije treneriao sa ekipom pred "utakmicu decenije".

Dakle, dilema za startnih 11 bi mogla da bude Jovičić ili Jovančić, s obzirom da je ovaj drugi bio starter u Trnavi, ali za očekivati je ovg puta povratak Jovičića u startnu postavu.

Doza rezerve postoji i oko Kafua, trener Milojević je na jučerašnjoj konferenciji za medije ostavio dilemu da li će Brazilac nastupiti od prvog minuta, ali je naglasio i da se on već uklopio u njegovu ekipu.

Verujemo da će se Zvezda i ovoga puta predstaviti u pravom svetlu, iako će joj jako nedostajati ogromna podrška sa tribina.

JOŠ SPORTA:

Prodaš Ronalda i dobiješ "prazan" stadion

Zvezda ide u napad na Salcburg - Kafu u postavi?

Šta je potrebno da Nole ponovo bude prvi?

ZVANIČNO - Red Bul kompletirao tim za narednu sezonu