Karijus navodno igrao finale LŠ sa potresom mozga!

> 10:15

Golman Liverpula Loris Karijus doživeo je potres mozga u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida, potvrdili su lekari u Sjedinjenim Državama.

Marokanci nisu za zezanje

Čuvar mreže "crvenih" je bio direktan krivac za dva gola koja je Liverpul primio u finalu i na kraju bio poražen 3:1 u borbi za trofej.

Karijus je kiksirao prvo u 51. minutu kada je na nogu spustio loptu Karimu Benzemi za 1:0 da bi mu u 83. lopta prošla kroz ruke do mreže posle šuta Gareta Bejla.

Možda neće promeniti ishod te utakmice, ali mu možda olakša savest to što mu je u bolnici u Masačusetsu otkriveno da je imao potres mozga tokom finala.

Navodno se to dogodilo ovde: "Nakon što smo pažljivo pogledali utakmicu i uzeli u obzir njegovo ponašanje pre i odmah posle kontakta, fizičkim ispitivanjem i medicinskim procenama smo zaključili da je gospodin Karijus doživeo potres mozga tokom meča 26. maja 2018. godine", navodi se u saopštenju bolnice iz Bostona. 

Navodi se i da su simptomi otkriveni ispitivanjem vrlo moguće uticali na njegovu lošu igru u tom meču. 

"Karijus beleži postepen napredak od traumatičnog udarca i očekujemo da se potpuno oporavi, na osnovu rezultata ispitivanja", piše u proceni bostonske bolnice.

JOŠ SPORTA:

Kilava Srbija izgubila od Čilea

3 x 6:4

Fonjini lomio reket, Čilić njega posle 5 setova

Beloti i Verdi mašili, Italijani 1:1 sa Holandijom