Stojketu večeras treba MAKSIMALNA PODRŠKA!

> 12:37

Samo dan pred jednu od ključnih Partizanovih utakmica za plasman u Ligu Evrope ovjavljen je spisak Mladen Krstajića, a na njemu - neprijatno iznenađenje za našeg najboljeg golmana i čuvara mreže crno-belih Vladimira Stojkovića.

Denver: Bilo bi "kul" da Jokić igra za reprezentaciju

Selektor Mladen Krstajić, inače nekadašnji Stojkovićev saigrač iz vremena kada je Partizan drugi put igrao u Ligi šampiona, odlučio je da ubuduće prednost na golu dobiju neki mlađi momci, poput Rajkovića, Dmitrovića i(li) Jovanovića, ali je pritom, bar do 3. septembra ostavio javnost u neizvesnosti da li ovo znači i definitivan kraj za Stojkovića kada je reprezentacija u pitanju, ili se na njega i dalje računa u nastavku takmičenja.

Još jednom ćemo podsetiti na decembar prošle godine, posle izbora Stojkovića za srpskog fudbalera godine, kada je golman Partizana poručio da će se povući kada dođe neko bolji od njega.

'Dok si najbolji treba da igraš, a ako to budem bio ja, braniću i posle Rusije'', rekao je, između ostalog, popularni Stojke.

Bilo kako bilo, videćemo početkom narednog meseca kakve su zaista selektorove namere sa Stojkovićem, a nadamo se da sve ovo na njega neće negativno uticati u pripremi za večerašnju utakmicu protiv Bešiktaša u Humskoj i da će maksimalno koncentrisan izaći na teren, kako smo i navikli od njega.

Možda mu ovo čak bude i dodatni motiv da pruži sjajnu partiju, a ne sumnjamo da će mu navijači večeras pružiti veliku podršku koju je zaslužio svime što je prikazao i u Partizanu i u dresu reprezentacije

JOŠ SPORTA:

Lacio duplira platu Milinković-Saviću

Crno-beli randevu - grobari pune JNA

Zvezda - trener zadovoljan

Vilander: Biće Novak najbolji svih vremena