Crno-beli randevu u Humskoj

> 10:36

Partizan je u Humskou doneo prednost od 2:1 iz Danske. Neki bi rekli dovoljno, ali treba muški odigrati i večerašnju utakmicu.

Au, šta radi Bogdan Bogdanović

Dolaskom Bate Mirkovića igrači su dobili novu energiju i na krilima dodatnog samopouzdanja nakon dve vezane pobede pod novim trenerom izaći će na teren u Humskoj.

"Očekuje nas revanš protiv Nordsjalenda, videli smo iz prve utakmice da se radi interesantnoj ekipi, karakteriše ih dobra pas igra. Neće nam nimalo biti lako i sigurno da imamo respekt prema Dancima. Igraćemo kao da je 0:0, na pobedu, to je naša obaveza na domaćem terenu" , rekao je Mirković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj. 

Dok sa druge strane, čelnici kluba iz Humske 1 apeluju na Grobare da se suzdrže od povika koje bi na bilo koji način mogli da privuku pažnju delegata, zvaničnika UEFA ili agencije FARE, čiji volontiraju za Evroksku kuću fudbala.

„Partizan je prošle godine imao loše iskustvo, utakmice bitne za dalji tok takmičenja igrao je bez publike. Posle odluke vezane za Crvenu zvezdu, Partizan je takođe na oku. Naša molba navijačima je da ne bude političkih parola i povika na rasnoj osnovi, jer bi to povuklo da najvažniju utakmicu sezone igramo bez publike. Isto to se odnosi i na zakrčene prolaze“, upozorava Miloš Vazura, generalni direktor Parnog valjka, a njegove reči prenose Novosti.

Ukoliko Partizan prođe danski tim, sastaće se sa boljim iz duela Bešiktaš - LASK Linc. Turci su u prvoj utakmici savladali Linc na svom terenu sa 1:0, bilo je to mnogo teže nego što se očekivalo, pa se Austrijanci sa pravom mogu nadati čudu na svom terenu.

JOŠ SPORTA:

Abramovič traži sportskog direktora, četiri opcije u igri!

Aktiviran je alarm u Realu

Marko Nikolić - čovek zbog koga vlada euforija u Mađarskoj

Novak uz malo muke do osmine finala Sinsinatija