Partizan otišao za Litvaniju, u avionu i Lola

> 10:56

Partizana u četvrtak očekuje revanš utakmica protiv Trakaija. U Beogradu crno-beli su slavilisa 1:0. 

Đoković i Vajda kod Pepe Imasa

Na spisku od 20 igrača ne nalazi se Zlatan Šehović, koji je taze povređen. Takođe, na spisku nisu još dva startera - Zoran Tošić i Nemanja Nikolić, koji su od ranije povređeni. 

Interesantno je što je Đukić poveo i Milana Lolu Smiljanića, koji nema pravo da igra za Partizan, jer još uvek nije dobio sertifikat iza Izraela. Na sajtu kluba piše da poslednje pojačanje Partizana ide kao "psihološka podrška ekipi".

I dalje najteže pitanje za Đukića i njegov stručni štab jeste šta i kako sa napadačima. Naime, Rikardo Gomeš je prošlu utakmicu bio usamljen u navali crno-belih, ali sada je treneru Partizana na raspolaganju i Ognjen Ožegović. Videćemo hoće li njih dvojica dejstvovati zajedno ili će se Đukić ipak opredeliti za nešto defanzivniju formaciju.

SPISAK PARTIZANA ZA REVANŠ SA TRAKAIJEM

Golmani: Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Aleksandar Popović;
Defanzivci: Gabrijel Enake, Miroslav Vulićević, Nemanja R, Miletić, Svetozar Marković, Mark Valijente, Nemanja G. Miletić;
Vezisti: Saša Zdjelar, Nebojša Kosović, Danilo Pantić, Armin Đerlek, Saša Ilić, Đorđe Ivanović, Sejduba Suma, Marko Janković, Jovan Kokir;
Napadači: Rikardo Gomes i Ognjen Ožegović.

JOŠ SPORTA:

Stigla zvanična potvrda, Inter dobio veliko pojačanje!

Džile produžio ugovor

Grbić okupio "Plavu četu"

Zvezda "popunjava rupe"