FS Italije: Navijači Lacija su glupi

> 13:37

Laciovi "Ulstrasi" su javno uvredili žene tako što su im tražili da izbegavaju njihov "sveti prostor" na severnoj tribini Olimpijskog stadiona u Rimu.

Dalić objavio spisak - "nova" Hrvatska (foto)

"To je bila loša šala ovog leta. Stadioni moraju da budu mesto okupljanja porodica, getoizacija grupe ljudi mi je glupo", rekao je Fabričini. 

Italijanski mediji tvrde da je policija identifikovala pojedince koji su delili letke pred meč sa Napolijem u subotu na kojima je pisalo: 

"Severna tribina za nas predstavlja sveti prostor, okruženje s nepisanim zakonom koji se poštuje. Prvih nekoliko redova, kao i uvek, bili su rovovi. U rovu ne dozvoljavamo da budu žene, supruge i devojke, pa ih pozivamo da budu pozicionirane od desetog reda. Oni koji izaberu stadion kao alternativu bezbrižnom i romantičnom danu u Vili Borgeze, trebalo bi da odu na neki drugi deo tribine". 

FIGC je najavio da će pokrenuti sopstvenu istragu, tako da Laciju preti zatvaranje glavne navijačke tribine. Inače, Napoli je slavio u Rimu na otvaranju sezone u Seriji A 2:1 posle preokreta.

Inače, Napoli je slavio u Rimu na otvaranju sezone u Seriji A 2:1 posle preokreta.

JOŠ SPORTA:

Milojević: Neka nam Bog pomogne

Pantić i Kljajić u glas: Napravićemo veliki uspeh

Modrić: LAŽ! Nisam tražio da idem u Inter

WTA - Aleks pada, Olga napreduje