Hoćeš da gledaš Ronalda? Spremi pare. Mnogo para.

> 13:01

Navijači Juventusa su i dalje pod euforijom zbog dolaska Kristijana Ronalda u Torino. Nadaju se velikim podvizima, ali sve to sa sobom povlači i poskupljenje karata.

Lesor više nije igrač Zvezde

Juventus će vrlo brzo "pokriti" investiciju zvanu "Ronaldo", ali tu će navijači ispaštati. Naime, ove sezone ih očekuje ogromno poskupljenje karata. Cenu karata neće podići samo "Stara dama". Prisustvo Ronalda na terenima Serije A će iskoristiti i drugi klubovi. Prvi u red stala je Parma.

Torinski Tutosport tako danas piše o cenama ulaznica za gostovanje kod Parme i spekuliše da će ulaznice za utakmicu na stadionu “Enio Tardini“ biti višestruko skuplje nego inače. Karte za severnu tribinu, na kojoj se tradicionalno okupljaju najvatreniji navijači Parme, umesto uobičajenih 25 koštaće i do 178 evra!

A na drugim delovima stadiona situacija je još gora. Ulaznica od 60 evra stajaće vas 199, onda od 70 se prodaje po ceni od 233, pristojnija mesta od okruglo 100 evra idu za čak 386, a ako baš imate novca na raspolaganju možete da pazarite i kartu od 450 evra za sedišta koja su se inače kupovala za 150?!

Ronaldov debi na takmičarskoj utakmici Juventusa zakazan je za 18. avgust. Na gostovanju kod Kjeva u Veroni. Prva utakmica na domaćem terenu naredne nedelje protiv Lacija.

JOŠ SPORTA:

Leto je gotovo, sada nova sezona

Čelsi i Real sklapaju posao godine?

Murinjo: Ovo nije moj Mančester

Skupština Partizana iza zatvorenih vrata