Možda se san i ostvari - Trio iz Londona krenuo u poteru na Perišića!

> 22:41

Prošlog leta se pričalo da je Mančester junajted najbliži dovođenju Ivana Perišića, ali stvari su se okrenule u poslednjem trenutku. Sada je situacija nešto drugačija, nije dobra sezona iza fudbalera Intera ali su pojedini klubovi iz Londona zainteresovani za njega. 

Totenhem dovodi Makedonca za 20.000.000 evra!

Naime, tri londonska kluba - Arsenal, Totenhem i Vest Hem - krenuće ovog leta u borbu za otkup njegovog ugovora od Intera, ali milanski klub ih je odmah upozorio da Hrvat neće biti jeftin. Lućano Spaleti i rukovodstvo Neroazura procenili su ga na 40.000.000 evra.

Perišić je u proteklom periodu nekoliko puta pregovarao sa engleskim klubovima i najdalje dogurao sa Mančester Junajtedom i Arsenalom. Crveni đavoli su ga želeli još u eri Žozea Mourinja, a novi šef Ole Gunar Solskjerima druge prioritete te se čini kako Hrvat nije među njima. 

Unaj Emeri, koji je Perišića želeo i letos i zimus, čini se da je zažalio što je uzeo Denisa Suareza i želi da ispravi svoju grešku ovog leta.

Kako ove godine nema velikog takmičenja Perišić će imati vremena da razmisli i odluči o nastavku karijere, ali sve je izglednije da će ostvariti dugogodišnji san i okušati se u najjačoj ligi na svetu.

JOŠ SPORTA:

Branković u Evropskom atletskom odboru!

Kriza udara Olimpijakos? Tupan otišao zbog dugovanja!

Naingolan otvoreno o svemu, o Monćiju, Ikardiju, burnom životu: "Da nije došao Monći, verovatni nikad ne bih napustio Romu"

Divac i Volton se dogovorili!