Spektakl u Srbiji - Brazil u najjačem sastavu dolazi na megdan "Orlovima"

> 13:54

Reprezentacija Srbije u futsalu igraće dve prijateljske utakmice protiv Brazila, a najavljeno je da će ta južnoamerička selekcija biti u najjačem sastavu ikada.

"Nadam se da brutalni pritisak neće uticati na sudije koje će imati težak posao"

"Brazil je uvek imao vrhunsku ekipu i igrače, a sada su i taktički na vrhunskom nivou, igraju u najboljim evropskim klubovima. U dvomeču su onakav Portugal sa Rikardinjom su pobedili sa 10:1. Publika će uživati. Futsal publika ovo ne sme da propusti", rekao je selektor reprezentacije Goran Ivančić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Prva utakmica igraće se 10. aprila od 18.00 u Nišu, a druga dva dana kasnije od 19.00 u Beogradu.

Srpski tim čine golmani Miodrag Aksentijević, Aleksa Antonić i Vladan Koljajić i igrači Strahinja Petrov, Veroljub Vukadinović, Marko Radovanović, Denis Ramić, Miloš Simić, Stefan Rakić, Dragan Tomić, Marko Pršić, Jovan Lazarević, Vladan Vesić, Slobodan Rajčević i Nikola Matijević.

"Brazil je daleko kvalitetnija ekipa, nema šta da se lažemo. Imaćemo priliku mnogo toga da naučimo i bićemo mnogo kvalitetniji posle ove dve utakmice. Ideja je da napravimo ekipu sa velikim iskustvom jer nema često prilika da se igraju ovakve utakmice. Ideja je da napredujemo", kazao je Ivančić.

Koordinator Fudbalskog saveza Srbije za futsal Bojan Pavićević rekao je da će publika uživati u spektaklu.

"Imamo tu čast da Brazil prvi put u istoriji dođe. Tu šansu nismo smeli da propustimo. Oni sada igraju možda igraju i najbolji futsal u istoriji. Za veoma malo novca smo ih doveli", rekao je Pavićević.

Po njegovim rečima, dueli sa Brazilom i ostalim najjačim reprezentacijama je idealna priprema za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

Ulaznice po ceni od 100 i 200 dinara prodaju se putem Tiketlajna, kao i na blagajnama hala Čair i "Aleksandar Nikolić".

JOŠ SPORTA:

Milovan Rajevac je karta za opstanak Slobodi iz Užica!

"Crna Gora je na stubu srama zbog tri ili četiri idiota"

Maskerano stao u Mesijevu odbranu: "Svi gledaju samo da kritikuju Mesija"

Prvo ga trejduješ, pa onda osuješ paljbu na njega zbog izjave - Ivica Zubac na udaru američkih medija!