Povređen a cena raste - Daglas Kosta od 50.000.000 evra

> 12:36

Siti, Junajted, PSŽ, Inter, Totenhem...

Martovsko ludilo za pamćenje: Zajon pao, Teksas i Obern za istoriju!

Priča se o Daglasu Kosti ovih dana. 

Uprkos tome što je povređen i što je u ovom periodu ispustio već devet, a ukupno petnaest utakmica, Brazilac je i dalje u mislima nekih od najmoćnijih klubova Evrope, na šta Juventus nije ostao imun. 

Lokalni dnevnik Tutosport donosi vest da je u trku za potpis Daglasa Koste ušao i Totenhem, koji narednog leta planira bar dva ozbiljna transfera. Osim Pevaca Kosta je od ranije na radaru skauta Mančester Sitija, Junajteda, Pari Sen Žermena i Intera. Juventus je, navodno, spreman da razmisli o prodaji Brazilca, ali samo pod uslovom da stigne ponuda od bar 50.000.000 evra.

Kosta je posle odlične prve sezone u Juventusu, gde je bio kao pozajmljen igrač Bajerna u poslu vrednom 6.000.000 evra, ubedio čelnike Stare dame da ga otkupe za još 40.000.000 evra, ali je od ozvaničenja saradnje i potpisivanja četvorogodišnjeg ugovora ušao u pomalo čudnu situaciju. Odigrao je samo 24 utakmice, od toga tek 10 kao starter, a zasad ima samo jedan gol i dve asistencije. Mrežu je zatresao krajem januara protiv Kjeva, a poslednju asistenciju udelio je protiv Spala pre više od četiri meseca.

Kosta je takođe bio i suspendovan na četiri utakmice zbog pljuvanja Federika di Frančeska zbog navodnog psovanja majke.

Zbog svega toga u glavama vodećih ljudi iz Juventusa ponela se misao da je možda trenutak da se iskoristi situacija i Daglas prebaci na grbaču nekog drugog. Mančester junajted još traži desno krilo, mada je prva opcija i dalje Džejdon Sančo, PSŽ i Siti ga vide kao igrača za dodatno jačanje konkurencije, a Inter kao moguće rešenje na jednom od dva krila, zavisno od toga šta će biti s Ivanom Perišićem ili Antonijom Kandrevom, kao prvoj zameni za Matea Politana.

JOŠ SPORTA:

Kakav debi Miloševića - Još jedan poraz Partizana!

Ajaks dobio PSV, Tadić opet pogodio!

Habib Konoru: "Zauvek ćeš živeti sa tim što si izgubio te večeri"

Porodično na Uesku: "Odlučio sam da pružim šansu Luki, dobro je ispalo"