Haverc zvezda prelaznog roka, Bajern zagrizao - 75.000.000 miliona u igri!

> 17:10

Bajern ga želi od leta 2020. godine. 

Došao u Partizan kao veliko pojačanje a sad vozi taksi (FOTO)

Bilo je pitanje trenutka kada će mlada zvezda Bajera iz Leverkuzena Kai Haverc postati i glavna zvezda transfer pijace.

Dobre bundesligaške partije 19-godišnjeg reprezentativca Nemačke ne mogu se ignorisati, a podatak da već ima u CV-ju gotovo 100 nastupa u nemačkom prvenstvu svedoče o ogromnom potencijalu koji mladić iz Ahena poseduje. Ovo je defnitivno njegova sezona. U dresu Bajera postigao je deset golova na 26 utakmica, iako igra u veznom redu, a prošlog septembra debitovao je i za A selekciju Nemačke kod Joahima Leva.

Naravno, prvi u red za vunderkinda stao je najjači nemački klub Bajern koji ga želi od leta 2020. godine. Kristijan Falk, urednik SportBilda i najobavešteniji novinar u Nemačkoj kada je reč o Bavarcima, objavio je danas informaciju da su šampioni spremni da plate 75.000.000 evra za Haverca. Obavešteni izvor navodi i da su čelnici Bajerna već stupili u kontakt s Torstenom Virtom, menadžerom Haverca sa kojim imaju dobru saradnju pošto zastupa i nekoliko fudbalera Bajerna.

Međutim, pomenuta svota od 75.000.000 evra nikako ne zadovoljava Bajer iz Leverkuzena koji svestan situacije na tržištu, ali i kvaliteta svog fudbalera insistira na devetocifrenom obeštećenju od 100.000.000. Karta na koju igra tim iz Leverkuzena je podatak da Haverca pomno prate skauti najmoćnijih klubova sveta poput Barselone, Reala i Mančester Sitija, što im olakšava poziciju da se cenkaju.

Takođe, Bavarcima ne ide na ruku ni podatak da je Haverc u julu 2017. produžio ugovor do 2022. godine, pa nemaju šanse da izrade Bajer kao u slučaju sa Goreckom (Šalke) kojeg su uzeli za džabe, a što pokušavaju sada da urade i sa Timom Vernerom (ugovor u Lajpcigu do 2020. godine).

JOŠ SPORTA:

Pogba postavlja uslove Realu, hoće da bude najplaćeniji!

Pravo iz Engleske: "Krstajić i FSS nalik Hrvatskoj, rade sve pogrešno a prave rezultate"

Milošević dobija ugovor na četiri godine!

Pešić krade Radonjićev biser iz NBA!