Katalonci imaju ozbiljne namere - Jović Barsin već za mesec dana?

> 18:47

Sledi novi sastanak.

Biti ili ne biti, prvi deo, pitanje je sad...Crveno ili crno bela boja?

Barselona je rešila da ne ponovi greške iz prošlosti. Real Madrid je bio brži u poslednjih nekoliko prelaznih rokova pa su Katalonci rešili da isprave greške. Već nedeljama se piše i provlači da je Luka Jović prva želja i očigledno će Blaugrana uraditi sve kako bi ga sredila pre kraja sezone, prenosi katalonski Sport. 

Već u ponedeljak, predstavnici Barselone bi trebalo da se sastanu sa Jovićevim menadžerom, Falijem Ramadanijem u Lisabonu, kako bi dodatno približili napadača Kataloncima. 

Nakon meča između Nemačke i Srbije, kada je Jović pored gola i nekoliko sjajnih prilika, pokazao da je veliki zalog za budućnost, u Barsi su odlučili da ne gube vreme a hvalospevima na račun srpskog napadača, pridružio se i legendarni Lotar Mateus. 

"On ima poseban talenat i veliki potencijal. Zna kako se postižu golovi, miran je kada ulazi u šanse, zna kako da pronađe prostor i bude na pravom mestu, izuzetno je brz. Uvek radi prave stvari. Znam da je Barselona zainteresovana, a takvu ponudu je teško odbiti. Možda je za njega bolje da nastavi da igra u Nemačkoj, ali mislim da je spreman za veliki iskorak u karijeri. On je taktički dobar i ima pravilno razmišljanje za uspeh. Pravi je lider", rekao je juče Mateus.

Jovićev napredak Barselona prati od početka sezone. Značajni pregovori između dve strane odrađeni su u februaru, čime je usmeren pravac u pozitivnom smeru. Katalonski Sport ističe da je Barsin glavni adut u konkurenciji minhenskog Bajerna i Pari Sen Žermena to što su prvi izrazili želju za dovođenjem Jovića i tako stekli poverenje igrača i njegovih predstavnika.

Takođe, navodi se da će najbitniji faktor biti finansijski aspekt koji Barselona može da zadovolji. Videćemo šta će se desiti u narednim danima ali je očigledno da Barselona želi da obezbedi budućnost, pre svega dovođenjem De Jonga u januaru, a De Liht je sam izjavio BARSELONA I NIKO DRUGI. 

JOŠ SPORTA:

Jokić "protutnjao" i kroz "Veliku jabuku"

Poljak će deliti pravdu Portugalu i Srbiji!

Kao da je sve rešeno - Dešan menja Alegrija?

Nije dugo trajalo, pala prva seča u kvalifikacijama - Panući dobio otkaz u Albaniji!