Adam Džonson izašao iz zatvora!

> 20:04

Bivši fudbaler Mančester sitija odslužio svoje. 

Kovačević: "AKO NEĆEŠ SA KRSTAJIĆEM, ZAVRŠIO SI SA SRBIJOM!"

Jedan od nekada najvećih talenata engleskog fudbala Adam Džonson (31) pušten je danas iz zatvora posle odslužene polovine kazne.

Nekadašnji vezista Midlzbroa, Mančester Sitija i Sanderlenda, osuđen je 2016. na šest godina zatvora nakon što je priznao na suđenju da je imao seksualni odnos sa 15-godišnjom navijačicom u vreme dok mu je tadašnja devojka bila trudna.

Džonson je u društvu oca napustio danas ustanovu u kojoj je služio kaznu, a porodica igrača je zamolila novinare okupljene ispred luksuzne vile nadomak Blekpula da poštuju njegovu privatnost. Ministarstvo pravde Velike Britanije nije želelo da komentariše puštanje na slobodu.

Adam, koji je tokom karijere 12 puta oblačio i dres reprezentacije Engleske, pušten je ranije i zbog dobrog vladanja u zatvoru, a Kristofer Stejsi, kodirektor humanitarne organizacije koja je radila sa fudbalerom tokom robije, izjavio je da Džonson treba da dobije priliku da se vrati na teren.

Podsetimo, Sanderlend je raskinuo ugovor s Džonsonom 11. februara 2016, pet dana nakon što je priznao krivicu. Za one koji su možda zaboravili kako je dobru levicu imao, tu je i video s najlepšim potezima.

JOŠ SPORTA:

Kukolj o suđenju u Rusijii: "Preterali su ga..."

Još jedan korak - Ana Dabović blizu finala Evrokupa (VIDEO)

Srbi bez greške - Lajović srušio Nišikorija

Ništa novo, tradicija se nastavlja - Valensija se vratila u finale Evrokupa!