Atletiko u problemu: Ernandez se dogovorio sa Bajernom

> 13:19

Minhenski Bajern dogovorio je potogodišnji ugovor sa  Lukasom Ernandezom, defanzivcem Atletiko Madrida prenosi Radio Monte Karlo.

Srbija na startu sa Japanom!

Isti izvor navodi da nemački klub, uprkos dogovorenih ličnih uslova sa igračem, još uvek nije aktivirao oslobađujuću klauzulu od 80.000.000 evra sa madridskim velikanom.

Ernandez je produžio ugovor sa Jorgandžijama u junu prošle godine do 20214. godine, ali se već nedeljama unazad priča o njegovoj vezi sa Bajernom, koji je na dobrom putu da obezbedi važno dugogodišnje pojačanje u poslednjoj lini tima.

Francuz ima 23 godine i već je jedan od najboljih defanzivaca u Evropi. Simeone ga u ekipu ubacio tokom sezone 2015/2016. i do sada je zabeležio 110 nastupa za Madriđane. Njegov najveći kvalitet je to što pored štoperske pozicije vrlo uslešno može da odradi posao i na mestu levog beka.

Ernandez je rođen u Marselju, ali se u Španiju doselio sa samo četiri godine, a od 11. je postao deo omladinskog pogona Atletiko Madrida. Ipak, sada je došao trenutak za novi iskorak u karijeri.

JOŠ SPORTA:

Tomašević jedan od kandidata za predsednika FIBA Evropa!

A ko će drugi? BItadze MVP lige!

Brajant zna - Kobi izazvao Jokića da bude MVP! (VIDEO)

Obradović i Gajić u reprezentaciji - Na Portugal bez Kostića i Kolarova!