Barselona krenula po De Lihta - 60 miliona prvi put?

> 15:32

Katalonci žele da nastave dobru saradnju sa Ajaksom.

"Bild" otkrio sastav Nemačke - šta sprema Krstajić?

Frenki de Jong je već realizovao transfer među 'Kopljanike' a njegovim stopama bi mogao i njegov drug, Matijas de Liht. Ajaksova dečurlija će po svemu sudeći nastaviti zajedno i od leta. Jedan je već ozvaničio transfer na stadion Nou Kamp i samo se čeka da završi sezonu, pa da zaduži opremu Katalonaca, a drugi bi trebalo da krene istim putem, jer je prvak Španije ušao u ozbiljne pregovore sa Holanđanima.

Kako javlja katalonski Sport, Barsina prva ponuda za De Lihta postavljena je na 60.000.000 evra i procenjuje se da bi trebalo da bude dovoljna da upali zeleno svetlo za odlazak sa „Johan Krojf arene“.

Ovo je Barsin prvi zvanični kontakt sa Ajaksom povodom transfera 19-godišnjeg štopera, koga Blaugrana odavno drži na oku, ali joj je prioritet bio dovođenje centralnog veznog Frenkija de Jonga. U tome je uspela za 75.000.000 evra i 11 kroz bonuse, a u prvi mah se činilo da će teško u paketu da uzme i kapitena tima iz Amsterdama. 

Problem Barseloni mogli bi da naprave Juventus, Pari Sen Žermen, a u poslednje vreme pominje se i Bajern, međutim, niko od njih nije bio ovako ozbiljan, uporan i niko nije poslao ponudu u kao Katalonci.

JOŠ SPORTA:

Hoće još - Potencijalni kupac Čelsija već pazario najbolji i najpoznatiji biciklistički tim na svetu!

Jović počinje!

Sakramento se obrukao - Rasel prešao preko "kralja"

Jedan iz Partizana i dvojica iz Zvezde - Ovo su najboljih pet u ABA ligi!