Još jedna "neuspešna" sezona, sprema li se remont? "Matorci" na izlaznim vratima?

> 16:53

Još jedan neuspeh u Ligi šampiona i spremaju se promene u Partizanu. 

SP: Srbija u Fošanu na startu sa Angolom

U PSŽ se već godinama trofeji u domaćoj ligi "ne računaju" i u opticaj ulazi samo Liga šampiona. Ipak, ove godine su bili najbliži prolasku u četvrtfinale ali iskasapljeni Junajted ih je i kao takav izbacio. 

Polasko se sležu utisci a spremanje za letnji remont je već počelo. Oni najstariji uvek plate najviše. 

Kako javlja Lekip, Pari Sen Žermen će uskoro doneti odluku o budućnosti trojice iskusnih fudbalera, ĐanluiđijaBufona, Tijaga Silve i Danija Alvesa. Oni nisu doneli ono što je ekipi bilo potrebno. Sva trojica su bila na terenu u pomenutom revanšu protiv Junajteda i očekivalo se da bogatim iskustvom spreče šok koji se na kraju dogodio.

Ono što su uradili jeste da su podbacili u potpunosti. Bufon je poklonio jedan gol Junajtedu, Dani Alves ništa nije uradio dok je Tijago Silva bio ispod proseka. Ugledni list prenosi i da će čelni ljudi kluba uskoro obaviti razgovore sa njima o njihovom statusu.

Bufonu ističe ugovor na leto, sa opcijom da ga klub produži na još godinu dana. Italijan će ući u 41. godinu tako da je teško očekivati da će se saradnja produžiti. 

Tijago Silva ima ugovor do 2020. godine ali ne bi čudilo kada bi iskusni Brazilac napustio klub u junu. Preispitaće se njegova uloga kapitena koju obavlja već šest godina i koju po mnogima na radi kako treba. Ima veliku platu a mlade nade kao što su Kimpembe, Markinjos i Kerer su zamene i na koje može da se računa. 

Dani Alves je u nešto drugačijoj situaciji. Ima ugovor do leta i teško je očekivati da će se i sa njim saradnja produžiti. Trener Tuhel je donedavno hvalio Brazilca da je veliki profesionalac, da daje primer mlađim saigračima i da je jako bitan za tim. Međutim, Alvesov najveći adut je to što je dobar prijatelj sa Nejmarom. A prva zvezda nije baš najsrećnija u Parizu i ostanak Alvesa bi na neki način mogao da oraspoloži Nejmara da prestane da razmišlja o transferu.

JOŠ SPORTA:

Dobri rezultati se daleko čuju: Majami častio Danilovićevu i Kecmanovića

Alešandre Pato i kineska odiseja - KRAJ!

Vremenska mašina na 1,2,3... Ko je najviše uložio u pojačanja od 1991. do danas (VIDEO)

Barselonin dres koji je izazvao dosta reakcija u Madridu (VIDEO)