Vremenska mašina na 1,2,3... Ko je najviše uložio u pojačanja od 1991. do danas (VIDEO)

> 14:44

Ovakvu trku još nismo videli...

Alešandre Pato i kineska odiseja - KRAJ!

Svakodnevno se kroz javnost provuče priča o bogatim i siromašnim klubovima. Novac je postao primarna stvar i ukoliko želiš uspeh, to je neizostavan član. 

Da li je više uložio Gvardiola ili Murinjo, koliko će biti potrebno Mančester Sitiju da dostigne nivo najvećih klubova Evrope ukoliko nastavi da kupuje u ovom ritmu, da li se i koliko može bez ozbiljnih ulaganja? To su samo neka od pitanja koja se nameću. Ni komentari samih trenera i čelnika klubova nisu retkost. Danas se, eto na primer, oglasio Niko Kovač, šef stručnog štaba Bajerna...

"Naravno da novac ne pobeđuje uvek, ali Jirgen Klop je potrošio oko 500.000.000 evra u poslednje četiri sezone, dok mi, uprkos činjenici da smo lideri Bundeslige nismo u situaciji toliko novca da izdvojimo na pojačanja. To je prednost kakvu uživaju Englezi“, kazao je hrvatski stručnjak pokušavajući da opravda ranu eliminaciju Bavaraca iz Lige šampiona ove sezone. 

U svakom slučaju, neko se lepo dosetio da izračuna koji su to klubovi najviše novca potrošili na pojačanja počevši od leta 1991. godine i sve to fino spakovao u jedan zanimljiv video. 

Da vam ne otkrivamo rezultate. 

Vremenska mašina se pali na 1,2,3... Uživajte....

JOŠ SPORTA:

Istine ILI laži - Grujić demantovao Krstajića: Nisam odbio poziv za mladu reprezentaciju

Smena generacije u Kini: Kanavaro umesto učitelja Lipija!

SVI PUTEVI VODE U RIM: Monći odjavio Arsenal i 2.500.000 funti godišnje, vraća se u Sevilju?

Dobri rezultati se daleko čuju: Majami častio Danilovićevu i Kecmanovića