SVI PUTEVI VODE U RIM: Monći odjavio Arsenal i 2.500.000 funti godišnje, vraća se u Sevilju?

> 13:34

Povratak na mesto uspeha. 

Smena generacije u Kini: Kanavaro umesto učitelja Lipija!

Jeste Premijer liga najbolja na svetu ali svi putevi vode u Rim. Međutim, nigde ne kuca srce Monćiju kao u Sevilji i nigde mu nije kao na "Ramon Sančes Pishuanu", i zbog toga će mu se vratiti. 

Monći je odbio poziv sa Emirata i prihvatio iznenadni iz kluba u kome je proveo maltene ceo život, najpre kao golman, potom funkcioner. Tobdžije su ga mamile trogodišnjim ugovorom vrednim 2.500.000 funti po sezoni, nadale se obnovi saradnje sa trenerom Unajom Emerijem, čekali potvrdan odgovor posle rastanka sa Romom, ali u životu, a tek u poslu, često nije onako kako je planirano.

Već kako je suđeno. Dovoljan je bio samo jedan telefonski razgovor sa predsednikom Hose Kastrom da se Monćipredomisli. Jutros je indirektno potvrdio da će opet biti sportski direktor Andalužana, iz prostog razloga što je u tom klubu došlo do kadrovskih promena posle eliminacije od praške Slavije u osmini finala Lige Evrope. Smenjen je trener Pablo Maćin, na klupu je postavljen dosadašnji šef sportskog sektora Hoakin Kaparos, čime je ostala upražnjena pozicija sportskog direktora.

U Sevilji su rešili da fotelju povere transfer guruu, koji je imao dosta uspeha, posebno u Ligi Evrope (pet pehara), a samo na prodajama igrača doneo oko 200.000.000 evra (Ramos, Rejes, Navas, Rakitić, Žulio Baptista, Dani Alves, Adrijano...), pa se očekuje da takvu politiku nastavi da sprovodi u drugom mandatu.

Monći je povratak najavio na društvenim mrežama porukom „srce nikad ne zaboravlja mesto na kome se njegovi otkucaji najlepše čuju“. Potpis se očekuje sledeće sedmice.

JOŠ SPORTA:

Da li Srbija može da iznenadi Ameriku, Brajant: DA!

Lista izostanaka sve duža: Lev ne računa ni na Drakslera i Gecea protiv Srbije!

Srbija ima odličnu grupu na Mundobasketu!

Istine ILI laži - Grujić demantovao Krstajića: Nisam odbio poziv za mladu reprezentaciju