Griliš će ovaj dan pamtiti: "Čak i pored udarca ovo je bio jedan od najboljih dana u mom životu"

> 13:00

"Imam miran karakter i trudim se da razmišljam o fudbalu od početka do kraja. Mislim da sam u tome uspeo jer sam postigao gol i odneli smo tri boda", rekao je vezista Aston Vile.

Mitrović dobija 12 miliona evra godišnje u Kini?

Kapiten Aston Vile Džek Griliš prošao je kroz pravi pakao na startu birmingemskog derbija, ali je na kraju iz njega izašao kao veliki heroj.

Strelac pobedonosnog gola za Vilu nije dozvolio da ga poremeti nesvakidašnji događaj iz devetog minuta utakmice, ostao je u potpunosti fokusiran i to mu se višestruko vratilo u 67. minuta utakmice na Sent Endrjuzu.

"Čak i pored udarca ovo je bio jedan od najboljih dana u mom životu", rekao je Griliš, koji od sreće uleteo među svoje navijače i sa njima podelio radost.

"Kada sam bo mlad gledao sam Gabija Agbonlahora kako to radi. Rekao sam mu da bih to voleo da uradim. Što se tiče situacije tiče, nisam video navijača. Ja imam miran karakter i trudim se da razmišljam o fudbalu od početka do kraja. Mislim da sam u tome uspeo jer sam postigao gol i odneli smo tri boda", rekao je Griliš.

Kapiten Aston Vile postigao je gol i u derbiju nad Birmingemom iz prošle godine, kada je Aston Vila slavila sa 4:2 posle preokreta.

"Ovo je definitivno bilo bolje, bilo je neverovatno, posle onoga što se desilo na početku utakmice. Uvek je bolje postići gol na njihovom stadionu", poručio je ofanzivni vezista Aston Vile.

JOŠ SPORTA:

Kad se spoje srpski i italijanski šmek - Nole i Fonjiji pobeđuju!

Milivojević: "Moram da se oglasim, Krstajić je ponovo slagao!"

Šok za šokom u Partizanu: Iliev podneo ostavku!

Kratko je trajalo - Kutinjo se vraća u Englesku kod omraženog Liverpulovog rivala?