Povratak Mesija među "Gaučose"

> 16:18

Lionel Mesi je odlučio da se vrati u reprezentaciju Argentine, a mediji navode da uz povratak ima i nekoliko sebičnih zahteva. 

Lov na Evropsko prvenstvo može da počne!

Selektor Argentine Lionel Skaloni će prvi put od Svetskog prvenstva u Rusiji, za prijateljske mečeve sa Venecuelom i Marokom.

Međutim, spekuliše se da je napadač Barselone pristao da igra samo prvi meč sa Venecuelom 22. marta u Madridu, ali ne i da gostuje u Maroku četiri dana kasnije.

Drugi izvori tvrde da će Mesi putovati i u Afriku, ali uz nekoliko izričitih klauzula, koje se pre svega tiču javnosti. Naime, novinari neće imati dozvolu da intervjuišu Mesija pre i posle utakmice, niti će fotografi smeti da ga slikaju posle meča. 

Takođe, fudbalerima ili i navijačima Maroka će biti zabranjeno da prave selfije sa Mesijem. Međutim, najvažnija klauzula u sporazumu između FS Argentine i Maroka je da reprezentativci afričke selekcije ne smeju da igraju agresivno protiv Mesija. 

Navodno će im biti naglašeno da startuju blago ili ga čak izbegavaju. Dobro ste pročitali, niko ne sme da dira Mesija tokom utakmice! S druge strane, Argentinci su se obavezali da Mesi odigra najmanje 60 minuta na stadionu Princ Mulaj Abdelah 26. marta.

JOŠ SPORTA:

Drinčić nakon pobede: "Stvorila se zla krv bez potrebe"

Oporavio se od povrede, proveo deset minuta na terenu i završio sezonu!

Blistavi Dončić 31+11

Terali su Zidana a sada...