Igrač uneo žilet i ubadao protivničke fudbalere! (VIDEO)

> 16:47

Fudbaler turskog trećeligaša Ameda Mansu Čalar je optužen da je na teren uneo žilet i njime ubadao protivničke igrače.

Džekson poslao Siakama po Burek (VIDEO)

On je u derbi meču lige protiv Sakarjaspora, kako se može videti na snimcima i slikama, uneo oštar predmet i protivnike ubadao istim.

Čalar je na meti tokom celog meča imao protivničkog fubalera Ferhata Jazgana, koji je posle meča objavio sliku svog vrata i posekotina koje mu je naneo optuženi turski fudbaler.

Razlog ludačkog ponašanja Čalara je bilo neprikladno ponašanje fudbalera Sakarjaspora u prethodnon meču ovih ekipa odigranom oktobra prošle godine, zbog kojih je Čalar rešio da se osveti.

Turski mediji su preneli da je nekoliko fudbalera Sakarjaspora podneli prijavu protiv njihovog protivnika, a da je turska policija pokrenula istragu. 

Fudbalski klub Amed je oštro odbacio optužbe protivnika rekavši da oni "pokušavaju da ukaljaju ime njihovog kluba neosnovanim optužbama" i dodao da Čalar nije imao nikakvu vrstu oružja tokom utakmice. 

Rezignirani navijači Sakarjaspora su posle meča pokušali da se obračunaju sa Čalarom u svlačionici, ali nisu uspeli do iste da prođu. Snimak tog incidenta objavljen je na Tviteru od strane Ameda.