Kinezi upoznali Mažića - Srbin nemilosrdan na debiju!

> 15:38

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić debitovao je na novom poslu u Kini, ni manje ni više nego u gradskom derbiju Šangaja.

Bivši kapiten Plavaca reagovao: "Kada vas pozovu morate da izađete kako biste pokazali poštovanje"

Mažić je odmah pokazao autoritet Kinezima podelivši četiri žuta i jedan crveni karton u duelu Šenhue i šampiona SIPG-a. "Pocrveneo" je Điađun Bai, ali nakon konsultacija Mažića sa VAR, jer je prethodno greškom isključio Šilina Suna, koji je ipak ostao na terenu.

SIPG je bio surov u gradskom derbiju, pregazio je Šenhuu 4:0, za petu uzastopnu pobedu u međusobnim susretima u Superligi. Gosti su poveli autogolom Fredija Guarina u nadoknadi prvog poluvremena, a vođstvo je duplirao Venđun Lu sredinom drugog dela meča. 

Nakon što je Mažić iskoristio Baija, pet minuta kasnije SIPG je overio pobedu, Oskar je zatresao mrežu nakon sjajne kontre i odbitka od stative posle šuta Lua. Dva minuta pre kraja konačan rezultat je postavio Odil Ahmedov, koji je sjajno istrčao kontru posle kornera Šenhue i dodavanja Šenlonga Lija. 

Mažić je nedavno napustio srpski i evropsku fudbal i potpisao sa kineskom Superligom do kraja 2020. godine, gde će po sezoni zarađivati oko 500.000 evra, uz mogućnost da se saradnja produži. 

JOŠ SPORTA:

Španija "odjavila" zastavu Kosova - Na Pirinejima ta zastava ne prolazi!

Obradović u Kneževini!

Mamić je Bilićev dželat!

Arsenal "krade" Rominog gurua!