Zato što je najskuplji golman ili je nešto više u pitanju? Kepa dobio podršku vrha...

> 14:17

Odbiješ da izađeš sa terena, trenera poniziš pred milionima gledaoca, napraviš se lud i na kraju... Ne budeš kažnjen. 

Mažić i Liga šampiona završili do daljnjeg!

Golman Čelsija Kepa Arizabalaga se našao na opštem udaru medija, javnosti, bivših igrača zbog skandoloznog ponašanja u finalu Liga kupa, a jedino je u svom klubu dobio prećutnu podršku.

Kako drugo definisati poruku koju su Plavci poslali odlukom da mladog čuvara mreže ne kazne za otkazivanje poslušnosti prema prvom treneru Maurisiju Sariju? Britanski Standard sport iz svojih izvora u vrhu Čelsija je saznao da nikakve reakcije iz kluba neće biti. Po njima, ta priča je gotova pomirljivim tonovima Sarija i Kepe posle utakmice, kada su usiljeno i nimalo uverljivo pokušali da objasne da je sve to bio samo – nesporazum!?

Maurisio Sari može komotno da posle svega spakuje kofere, jer je iz Čelsijevog borda dobio signal da je bivši. A, ni fudbaleri se nisu polomili nasred terena da pokažu solidarnost sa trenerom, jedino je, donekle, David Luiz pokušao da ubedi Kepu da bi trebalo da izađe s terena, da ne pravi bruku većom nego što jeste.

Brazilac je i posle meča pred novinarima pokušavao da besmisleno izgladi nešto što se izgladiti ne može. Na jasno pitanje novinara da li je Kepina reakcija jasan pokazatelj da tim više ne veruje u Sarija, Luiz je rekao:

„Mi verujemo u trenera, u njegov rad, u njegovu fudbalsku filozofiju. Ovde je u pitanju bio samo nesporazum, ali mi svi radimo za dobrobit Čelsija“.

Maurisio Sari nije blesav čovek. Jasno je i njemu posle svega da je sa Čelsijem završio. Ostalo je samo da mu Plavci nađu zamenu, a onda će mu lako isplatiti tih pet miliona evra obeštećenja.

JOŠ SPORTA:

TRENUTAK ISTINE!

Nestvarna nedelja, nestvarni Đere i prva titula!

Šarić o kvalifikacijama: Ovaj sistem nema smisao!

Del Pijero izašao u javnost, njegov tim ušao u treću ligu!