Navijači u Vest Hema znaju najbolje: HOĆEMO SAMO MITRA!

> 12:31

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović po svemu sudeći naredne sezone neće igrati za klub sa "Krejven kotidža".

Tadić na radaru Valensije i Bajerna

Klub ima male šanse da izbegne ono najgore, seobu u Čempionšip, a u takvoj situaciji malo je verovatno da bi Mitrović želeo da ostane. Njegove igre i golovi preporučile su ga mnogima, tako da već sada ima klubova koji planiraju da ga angažuju. Kako stvari stoje najuporniji je Vest Hem.

Dva kluba su se sastali u petak u okviru 27. kola Premijer lige i "čekićari" su na "Olimpijskom stadionu" slavili sa 3:1. Mitrović nije postigao gol, ali je opet pokazao da je odličan. Ove sezone je postigao deset ligaških golova za londonski klub i otuda u Vest Hemu smatraju da bi bilo dobro da ga angažuju. 

Osim što bi ostao stanovnik Londona, veruju da bi imao i znatno veće šanse da bude još bolji i primetniji u Premijer ligi. Koliko je sve ozbiljno svedoče i broje poruke na Tviteru i drugim društvenim mrežama u kojima navijači Vest Hema zahtevaju od uprave kluba da dovede srpskog fudbalera. 

"Iskreno, mislim da bi trebalo da pokušamo sa Mitrovićem na leto. Bio je dobar u lošoj ekipi, mislim da bi bio jako dobar za nas", napisao je izvesni navijač Vest Hema Teri Dejvis.

Takođe, navijač Arni Voker je rekao kako mu se dopadaju kvaliteti srpskog fudbalera. 

"Uzeo bih Mitrovića mada zaviso i od toga ko će biti slobodan. On je jaki i odlično drži loptu u nogama, u timu sa većim kvalitetima i boljim napadačima uz njega, zaista bi bio dobar", poručio je navijač londonskog kluba. 

Kako god da bude, pitaće se i Mitrović. Moguće je da on cilja i na bolju ponudu od one iz Vest Hema, ali za sada, najbitnije mu je da nastavi sa dobrim igrama i golovima.

JOŠ SPORTA:

Hvala ti Nikola!

Plati pa igraj za Brazilce - Rambo rekao NE!

"Parni valjak" samleo Proleter pred večiti derbi!

Bogdan srušio Oklahomu!