Tripl-dabl mu je drugo ime!

> 11:51

Nikola Jokić i kada mu ne ide baš najbolje u napadu, opet je sposoban da bude ključni igrač utakmice.

Žervinjo sprečio Juventusovu 20. recku!

Jokić je predvodio Denver Nagetse do pobede nad Minesota Timbervulvsima sa 107:106.

Srbin je ostvario 25. tripl-dabl u karijeri sa 13 poena, 16 skokova i 10 asistencija, uključujući dodavanje preko celog terena do Malika Bizlija za odlučujući koš i sjajnu odbranu u poslednjem minutu.

"Nekako smo pronašli način da dobijamo ovakve utakmice, posebno ove neizvesne. Više nikad ne odustajemo", rekao je Jokić.

Vulvsi nisu iskoristili duži boravak Jokića na klupi tokom drugog poluvremena nakon što je zbog rasprave oko jednog faula dobio tehničku grešku.

Kada je bio na parketu Gibson, Deng i Tauns su ga dobro čuvali ograničivši ga na šut 4/13, ali je Jokić još jednom pokazao da je mnogo više od centra koji poentira iz reketa. Nagetsi imaju učinak 23-2 kada Jokić ostvari tripl-dabl, a Srbin se izjednačio sa Klajdom Drekslerom po broju takvih nastupa na 13. mestu u istoriji NBA lige.

Jokića su u 37. pobedi Nagetsa u Minespolisu pratili Malik Bizli sa 22 poena, Vil Barton sa 20 i Trej Lajles sa 19 uz 6 skokova. Dabl-dabl je ostvario Monte Moris sa 17 poena uz 10 asistencija, a imao je i sedam skokova.

U ekipi Vulvsa posebno se istakao Karl-Entoni Tauns sa 31 poenom, 12 skokova i 7 asistencija, a 15 je dodao Džerid Bejlis uz 10 asistencija. Nagetsi dele prvo mesto na Zapadu sa Golden Stejtom sa korom 37-15, a sjajne igre nagrađene su imenovanjem Majka Melouna za trenera jednog tima na Ol-star meču.

JOŠ SPORTA:

Viralni hit upotrebio i Milivojević: "Da sam pauk, mali pauk..."

Partizan protutnjao Zagrebom!

Ako je verovati, navijači trebaju biti sigurni!

Janković oprostio velike pare Partizanu!