Partizan i dalje ne odustaje - Obradović se čeka!

> 16:17

Čelnici kluba iz Humske strpljivo prate svaki korak Anderlehta i čekaju rasplet u Briselu.

Hiršer kao po običaju, dominira!

Pripreme za prolećni deo šampionata su počele a nema novih lica na treningu Zorana Mirkovića. Crno-beli nisu dobili nijedno pojačanje, barem za sada, ali o nekim igračima se i dalje ili je bolje reći, već neko vreme govori.

Već neko vreme, prvi na listi želja je Ivan Obradović, a u razgovoru za belgijske medije, tehnički direktor Partizana Miloš Vazura, rekao je da da strpljivo prati svaki korak.

”Moraćemo da sačekamo i vidimo šta će se desiti. Bićemo i dalje u kontaktu sa čelnicima Anderlehta”, rekao je Vazura za Het Laatste Nieuws.

Nekadašnji levi bek Partizana duže vreme je na radaru sportskog sektora Parnog valjka, a iako obostrana želja za obnavljanjem saradnje postoji, nekadašnji reprezentativac Srbije poručio je otvoreno crno-belima da se strpe još malo.

Odlazak sada već bivšeg trenera Hajna Vanhezebruka i dolazak Freda Rutena na njegovo mesto probudilo je nadu kod Obradovića da bi mogao da se vrati u prvi tim i u nastavku sezone dobije veći prostor i minutažu.

Ukoliko se to ne bude desilo, Partizan bi trebalo da bude naredna destinacija, uprkos interesovanju nekoliko klubova iz Turske.

JOŠ SPORTA:

Aleksandra zagrejana ide na AO - titula u dublu!

A u Saudijskoj Arabiji euforija zbog Prijovića! (VIDEO)

Enese da nije mnogo? Kanter se prejeo i propustio trening (VIDEO)

Robijevih pola veka postojanja - mogao je i u starkama da igra!