ZVANIČNO: Odjeknula bomba, Pulišić u Londonu!

> 11:13

Borusija je dobro zaradila na ime transfera Kristijana Pulišića. 

Kejn je "zabio" svakom!

Samo što je počeo zimski prelazni rok, a već prva veća bomba. Niko nije očekivao da će se neko veliko pojačanje desiti, nije čak ni najavljivano, ali je granica probijena - Čelsi je pazario u Dortmundu i na Kristijana Pulišića je potrošio 64.000.000 evra. 

Borusuja iz Dortmunda je potvrdila je da je prodala reprezentativca Sjedinjenih Američkih Država londonskim Plavcima, ali da dogovor važi tek od juna. U međuvremenu, krilni vezista ostaje na pozajmicu na Vestfalenu, da pomogne Milionerima u borbi za Salataru i da što dalje doguraju u Ligi šampiona.

„Pulišić je oduvek želeo da igra u Premijer ligi. Iz tog razloga nismo bili u mogućnosti da produžimo ugovor. Zato smo odlučuli da prihvatimo izuzetno bogatu ponudu Čelsija. Kristijan je karakterna ličnost, siguran sam da će u predsotijećim mesecima uraditi sve što je u njegovoj moći kako bi pomogao Borusiji da ostvari sve ciljeve, predočio je Mihael Cork, sportski direktor kluba iz Dortmunda.

Možda ovaj transfer reprezentativca Sjedinjenih Država znači samo jedno - odlazak Edena Azara, koji u junu ulazi u završnu goinu ugovora a nikako da potpiše novi, jer zahteva mnogo para, čak 300.000 funti nedeljno. 

JOŠ SPORTA:

Zaboravljena Zvonareva bolja od Jorovićeve

U Njujorku hvale Jokića: Taj veliki momak je pravi čarobnjak!

"Marki" više prija Mesi nego Modrić!

Trinkijeri: "Očekujem dobru utakmicu, jako tešku za nas"