Ljajić se ponovo seli u Milano, ali ne u Inter?

> 13:05

Adem Ljajić nakon krize u Bešiktašu gotovo sigurno napušta Istanbul. 

Vatutin: "Teodosić nije 100 odsto profesionalan, ali je zato 100 odsto talentovan"

Milan se sprema za zimski prelazni rok već uveliko. Na meti je bio Murijel, koji bio i dogovoren ali je Kolumbijac dao reč Fiorentini i ostaje u Firenci. Leonardo ima tri solucije kako bi Iguainu i Kutroneu pridodao još jednog ofanzivca. 

Razmišlja o Marku Pjaci koji se nije pokazao u Firenci gde je na pozajmici iz Juventusa, povratku Kevina Prinsa Boatenga koji bi treći put obukao dres Milana, ali i Ademu Ljajići.

Naime, Bešiktaš nema novac za obavezan otkup Srbina, moglo bi da dođe do tužbe, Torino ne želi da vrati Ljajića, a Milan bi mogao da preuzme obaveze prema srpskom reprezentativcu.

Oni bi plaćali Ljaju do leta, a onda ga eventualno otkupili, Bešiktaš bi pre toga morao sa Torinom da reši svoje nesuglasice koje se ne tiču "Rosonera".

Adem Ljajić je bio na meti Milana pre nekoliko godina, Fiorentina je Galijaniju tražila 13 miliona evra, nije bilo ništa od transfera, na kraju je godinu dana kasnije završio u Interu, pa je prodat Romi. Do prošlog leta, od kada je otišao iz Partizana nije napuštao Italiju, imao je ponude iz Španije i Nemačke, sada bi iz Turske u Italiju i to u dres večitog Interovog rivala, Milana.

JOŠ SPORTA:

Dončić iznenadio Rasela!

Lejkersi se osvetili Kingsima, Bogdan ponovo dobar

Ivana Jorović iznenadila 19. igračicu sveta!

Širi se kampanja - JOKIĆ za MVP-ija!