Radonjić se nije snašao u Marseju, sledi promena sredine - Nemci ponovo aktuelni?

> 14:17

Nakon sjajnih partija u dresu Crvene zvezde, Nemanja Radonjić se u Marseju nije pokazao. 

Svetske šampionke dobile protivnice u kvalifikacijama za OI 2020!

Mnogi su ga želeli, a Marsej je iskeširao 12 miliona za Radonjića. S obzirom na uložen novac, očekivalo se da će Radonjić odmah dobiti priliku, što se i dogodilo. Međutim, nakon velike greške u meču sa Ajntrahtom u Ligi Evrope, kola su krenula nizbrdo. 

Marsej je u odnosu na prošlogodišnji rezultat u Evropi (finale LE), ovoga puta igrao ispod očekivanja i takmičenje završio već u prvoj fazi. Osvojili su svega bod u konkurenciji sa Ajntrahtom, Laciom i Apolonom a i u Francuskoj ne igraju dobro. 

Radonjić je nakon tog meča dobijao sve manje šanse a kako je jesen odmicala, dešavalo se da nije ni na klupi. Poslednji put, ceo meč je odigrao u meču sa Ajntrahtom u Ligi Evrope, i opet mu se nije posrećilo - bilo je 4:0 za Nemce. 

Radonjić ima ugovor do 2023. godine, a postavlja se pitanje, da li je vreme za novu promenu sredine. Nemački mediji danas prenose da je Štutgart ponovo zainteresovan za Radonjića, i želi da ga dovede na pozajmicu. "Švabe" se nalaze u zoni ispadanja i u Radonjiću vide igrača koji bi im pomogao da unaprede svoju igru i odu iznad crte. 

Naravno, Marsej se pita za sve a videćemo da li će se mladi fudbaler oprobati i u Nemačkoj, nakon Italije i Francuske. 

JOŠ SPORTA:

"Lojalnost je sr***e, uvek postoji dobro vreme da napustite klub"

Težak put do Olimpijskih igara!

Bokan: "Razvili smo emociju prema Džikiću, osvojio je pored titule i velike simpatije"

Veliki preokret i titula - Partizan osvojio novogodišnji turnir!