Razlog uvodna dva poraza - Tobdžije sezonu počele u noćnom klubu!

> 13:36

Kad tad saznamo neke nove stvari, a znamo i odgovor na pitanje zašto je Arsenal sezonu počeo sa dva poraza.

"Vi sve znate...Menjate čoveka koji vam je doneo titulu posle 15 godina, zamislite taj bezobrazluk..."

Kako je preneo "San", sve se dogodilo početkom avgusta, četiri dana pre starta sezone u Premijer ligi. Na partiju je osim igrača Arsenala bilo i 70 devojaka.

Kako je pokazao snimak, gas iz balona su udisali Pjer Ejmerik Obamejang, Aleksandar Lakazet i Mateo Genduzi. Ovaj poslednji je na trenutak izgubio svest

Na snimku se takođe vidi kako je Mesut Ozil ponudi balon Henriku Mkhitarijanu, ali je Gruzijac odbio da to uzme. Osim njih, na snimku su bili i Škodran Mustafi i Sead Kolašinac.

Arsenal je najavio sprovođenje interne istrage.

"Igrači će biti konsultovani ovim povodom i svakako ćemo ih pidsetiti šta su im dužnosti i obaveze kao predstavnicima ovog kluba", izjavio je portparol londonskog kluba.

Inače "gas smejavac" ili azotsuboksid je gas koji je legalan, ali koji kada se udiše u većim količinama može imati ozbiljne posledjice. Koristi se u medicini kao anestetik, ali ističe se da je u stanju da izazove smeh, euforiju i podizanje raspoloženja.

Ovo nije prvi put da se igrači u Premijer ligi optuže za upotrebu ovog gasa. Rahim Sterling, Saido Berahino i Džek Griliš su takođe činili isto.

Inače, Arsenal je prva dva meča u sezoni, sa Mančester sitijem i Čelsijem, izgubio.

JOŠ SPORTA:

Sve je bio samo san - Italija pre Partizana

Kosanović napao novinarku: "Ne mogu da slušam gluposti… Idi kući i spremaj ručak"

Krpež najbolji strelac prvog dela!

Tevez: "Nije lako u Argentini, River sada nije pod pritiskom - 50:50"