Iz Bordoa dobre vesti - Subotić napustio bolnicu

> 19:13

Iz Bordoa su saopštili da je Neven Subotić napustio bolnicu.

Neuništiv je - Ratko Nikolić ne može da odbije Veselina Vujovića!

Naš štoper je dobio udarac od svog golmana, Rufijea koji je pokušao da ispuca loptu. Subotić se od siline udarca onesvestio. Brzo mu je ukazana pomoć i prevezen je u bolnicu.

U prvo vreme činilo se da se radi o izutetno teškoj povredi u predelu glave i vrata, ali pošto je proveo celu noć na posmatranju u bolnici, Subotiću je dozvoljeno da je napusti tokom popodneva.

"Naš odbrambeni igrač je mirno proveo noć. Pregled skenerom je napravljen u jutarnjim časovima i sve je bilo u najboljem redu. Neven Subotić je napustio bolnicu u Bordou uz prisustvo službenika kluba. Očekuje se da se kasnije tokom dana vrati u klub", stoji u saopštenju Sent Etjena.

Dobra vest za Subotića je to što je naredni meč sa ekipom Marseja, koji je trebalo da se igra u nedelju od 21 čas, odložen, tako da će srpski fudbaler imati dodatnih nedelju dana za oporavak.

Sent Etjen je takođe objavio, da će napadač Roman Hamuma, koji je povredio ranije na utakmici sa Nantom biti na poštedi pet nedelja, dok će bek Gabrijel Silva pauzitati u narednih mesec dana.

JOŠ SPORTA:

Počinje - Španci deportovali navijača Boke!

Lekić: "Čeka nas teška grupa, ali najvažnije je da imamo mir"

Rokada u Partizanu - Zdjelar vs Everton?

Prošlo je mnogo vremena a mi smo mu i dalje zahvalni!