Rabio i Pariz nikad više!

> 20:56

Odluka je doneta. 

Šermandini pomogao Srbiji!

Adrijen Rabio definitivno neće produžavati ugovor sa PSŽ-om, i na kraju sezone će iz Pariza otići kao slobodan igrač. Do sada je bilo nagađanja, da li će vezni fudbaler produžiti ugovor ali je sada sve jasno. 

Ipak, Rabio je presekao, odlučio je da napusti Pariz i da više ne ide na pregovore sa Naserom al Kelaifijem i stavi tačku na svoju odiseju u Pari Sen Žermenu. 

Vodeći ljudi PSŽ i trener Tomas Tuhel su od letos na sve načine pokušavali da odobrovolje Rabioa da produži ugovor. Tuhel mu je čak davao kapitensku traku kako bi mu stavio do znanja da računa na njega, klub je bio spreman da mu na kraju ipak izađe u susret i plati mu 600.000 evra mesečno, ali je Rabio u međuvremenu izgubio volju.

RMC javlja da je Francuza povredilo to što nije bio u kombinaciji za tim protiv Bordoa, i ta situacija mu je olakšala posao oko donošenja odluke. 

Podsetimo, poslednjih dana prašinu je digla i Adrijenova majka, ujedno i agent, Veronika, koja je poručila da će njen sin potpisati za klub koji bude platio najviše, ali i ponudio najbolje sportske motive za nastavak karijere. Juventus se dugo pominje kao moguća destinacija, bilo je priča i o interesovanju Arsenala, dok je Barselona i dalje prvi favorit. 

PSŽ je završio svoje. 

JOŠ SPORTA:

UEFA pokreće novo takmičenje - Liga Evrope 2!

"Mamuze" ukrotile Kliperse, Teo i Bobi ponovo klupa!

Krespo opet u trenerskim vodama!

Pucaće od fudbala u polufinalu Lige nacija!