"Modrić jeste sjajan ali svi zaboravljaju Snajdera 2010. godine, osvojio je sve i..."

> 11:08

Digla se velika bura nakon što je procurela informacija da će gotovo sigurno Luka Modrić osvojiti "Zlatnu loptu". 

Još jedna - Partizan "oborio" i Valjevo

Izbor za najboljeg u odabiru francuskog lista "France football" biće održan u ponedeljak, trećeg decembra, a prema glasinama Modrić bi trebalo da dobije nagradu. Luka je ove sezone osvojio Ligu šampiona sa Real Madridom, dok je izabran za najboljeg fudbalera na Svetskom prvenstvu, kao i za najbolje za ovu godinu u izboru FIFA.

Sve ga ovo stavlja ispred Kristijana Ronalda, Kilijana Mbapea, Antoana Grizmana i Rafaela Varana. Rej Hadson, nekadašnji engleski fudbaler i dugogodišnji komentator na mnogim svetskim televizijama, ima zanimljivo razmišljanje. 

"Modrić je bio veličanstven za klub i reprezentaciju... ali šta je sa Snajderom i 2010. godinom kada je Mesi osvojio nagradu ispred njega? Iako je Vesli osvojio Seriju A, Kopa Italiju, Ligu šampiona i igrao u finalu Svetskog prvenstva, a sve kao jedan od najboljih igrača Intera i Holandije? Završio je četvrti u glasanju?", napisao je Hadson na Tviteru. 

Kakav je vaš stav, da li Modrić na osnovu svega prikazanog u 2019. godini zaslužuje nagradu ili bi ona trebala ipak da odeu ruke Ronalda, Grizmana, Mbapea ili Varana?

JOŠ SPORTA:

I maratonci vole da "varaju" - našli prečicu i trčali kroz grmlje

"Milioner" ne žele da igraju u Madridu!

Junajted se ponovo okliznuo

Škuletić gurnuo Monako u ambis!