Superklasiko: Troškovi do Evrope visoki, ali pomama još veća - 70.000 Argentinaca rezervisalo kartu!

> 15:58

Definitivno, Superklasiko neće biti isti u Madridu, kao što je u Argentini.

U zvezde je vinuo Dibalu, Pastorea, Kavanija....Potom prodao klub za 10 evra

Stadion "Santjago Bernabeu", 9. decembar od 20:30. Navijači iz Argentine, specijalno oni Riverovi nisu zadovoljni ovom odlukom, koja se definitivno neće više menjati.

Veruje se da će u Madridu policija lakše izaći na kraj sa navijačima, nego kolege iz Argentine. Smatra se da je ovo prava kazna za sve njih. Takođe, skočiće popularnost tamošnjeg fudbala, ali hoće li Argentinci imati novca za putovanje na drugi kontinent kako bi gledali svoje miljenike?

Kako prenosi "Marka", direktno putovanje iz Buenos Ajresa do prestonice Španije se, u zavisnosti od datuma polaska, kreće od 1.600 do 2.400 evra, dok navodno postoje i "alternativna" presedanja poput onog iz Sao Paula za oko 750 evra!

Na to treba dodati i da će ulaznice biti od 100 do 300 dolara. S obzirom na to da se radi o zemlji u kojoj prosečne plate nisu visoke, jasno je da će to biti veliki izdatak za navijače, ali za to oni najzagriženiji ne mare...

"Marka" prenosi da je u prva 24 sata otkako je saopšteno da će se meč igrati u Madridu - trebovano čak 150.000 ulaznica za ovaj meč, pa je jasno o kakvom se interesovanju za ovo "blago" radi!

Navodno, za karte je apliciralo 71.000 Argentinaca, od kojih je 9.000 iz Madrida! Do utakmice je ostalo osam dana, tako da je jasno koliko će interesovanje do tada još porasti, a videćemo ko će obezbediti sebi "parče hartije" za istorijski meč Rivera i Boke koji će dati novog šampiona Južne Amerike.

Podsetimo, kapacitet "Santjago Bernabeua" je 81.044 gledalaca, ali je sigurno da će on biti smanjen za samo finale zbog opasnosti od novih nereda...

U prvom meču Boke i Rivera bilo je 2:2, a u revanšu ulogu ne igra gol u gostima.

JOŠ SPORTA:

Partizan gostuje u Valjevu i juri još jedan trijumf!

"Da bismo sve sveli na nulu potrebni su nam rezultati, energije, ljubav"

Bura se diže, advokati spašavaju Ronalda robije, Portugalac priznao zločin?

Zajedno za život - dođite na basket i pomozite!