Bura se diže, advokati spašavaju Ronalda robije, Portugalac priznao zločin?

> 12:44

Nemački "Špigel" je objavio šokantnu informaciju da postoje dokumenti koji potvrđuju da je slavni fudbaler Kristijano Ronaldo priznao da je silovao jednu devojku u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Da bismo sve sveli na nulu potrebni su nam rezultati, energije, ljubav"

Podsetimo, Ronalda je za to silovanje iz 2009. godine prijavila Ketrin Majorga, koja je tada sklopila nagodbu s Portugalcem da on isplati sumu od 375.000 dolara, uz dogovor da se slučaj više ne pominje. Sada advokati Amerikanke traže da se to poništi, uz obrazloženje da je ona bila prisiljena na tu nagodbu, a "Špigel" objavljuje i šokantne dokaze.

Naime, u centru pažnje ovog nemačkog lista je upitnik koji su advokati dali najboljem fudbaleru sveta da popuni, kako bi tačno odgovorio na pitanja šta se dešavalo kobne noći, a da bi oni mogli potom na najbolji način da ga brane. Ti upitnici su obično tajni za javnost, predstavljaju poverljivi dokument između advokata i klijenta, ali je "Špigel" u njih imao uvid i u njemu se vide i detalji poput ovog:

"Ona mi je rekla 'Ne!' i više puta tražila da prestanem", što je jasna aluzija da je protiv volje pomenute devojke Ronaldo stupio u seksualni odnos.

Da stvari po Ronalda budu još gore, prema pisanju ovog lista pomenuti upitnik je naknadno izmenjen od strane advokata, kako bi iz odgovora nestalo svako pominjanje stavova Ketrin Majorge koje bi nagovestile da je u pitanju bilo silovanje.

Na primer, evo kako su, prema dokumentima koje je objavio "Špigel", izgledali originalni i dorađeni Ronaldovi odgovori u septembru i decembru 2009:

Da li je ona ikada povisila ton, vikala ili se drala?

Septembarski odgovor Ronalda: Rekla je 'Ne' i više puta tražila da prestanem.

Decembarski odgovor: Ne.

Dali je ona nešto rekla posle vašeg seksualnog odnosa?

Septembarski odgovor Ronalda: Rekla je: 'Šup****, prisilio si me. Idiote. Nisam ja kao druge!'. A ja sam joj rekao 'Izvini'.

Decembarski odgovor: Ne.

Britanski mediji ovome dodaju da je Ronaldo 2005. bio optužen i ispitivan takođe za silovanje. Prijavila ga je francuska državljanka, tvrdeći da se gnusan čin desio u jednom hotelu u Londonu.

I za taj slučaj, i za ovu "aferu Majorga", Kristijano Ronaldo je oštro demantovao da je uradio bilo šta protivno zakonu, tvrdeći u svim potonjim izjavama da "ta gospođica nijednog trenutka nije rekla ništa što bi moglo da se protumači kao odbijanje ponuđenog seksualnog odnosa".

JOŠ SPORTA:

Srbija pobedom otvorila prvenstvo Evrope!

Srbija bez Lučića napada Grčku!

Micić se zagrejao pred Grke i vodio svoj Efes do pobede!

Partizan gostuje u Valjevu i juri još jedan trijumf!