Barsa PSŽ-u udara kontru - veznjak rekao DA!

> 15:02

Francuz rekao da. 

Tri boda do lakšeg puta ka Evropskom prvenstvu!

Barsa je dočekala priliku da kako-tako bar u nekoj meri vrati Pari Sen Žermenu za Nejmarovo "oduzimanje". Činjenica je da igrač nije to kalibra ali će ga uzeti za "dž". Adrijen Rabio se obećao Barseloni, prenosi Mundo Deportivo. 

Francuski vezista je navodno preko svojih posrednika poručio ljudima iz Katalonije da će se preseliti na Kamp Nou 1. jula 2019. godine, kada mu bude istekao ugovor sa Parižanima. Naravno, s obzirom da bi došao bez obeštećenja, Barsa bi mu se zahvalila bonusom za potpis. Masnim verovatno. Tek da se slučajno ne predomisli i produži vernost Svecima.

PSŽ se ništa neće pitati u ovom slučaju, iako vrše ogroman pritisak na 23-godišnjeg fudbalera. Prvo zato što arapske gazde kluba ne vole kad im neko ovako unižava ugled. Drugo zato što arapske gazde kluba ne mogu da smisle Blaugranu još od od onih 1:6 na Kamp Nou.

Naravno, Barsa ne sme ništa da potvrdi, jer je PSŽ još ranije pretio tužbama zbog nelegalnog prilaska igračima, ali od 1. januara i ta će prepreka nestati. Tada će Rabio biti slobodan da sam pregovara sa zainteresovanim kupcima, a jasno je ko je njega zainteresovao.

Ipak, Barsa je i ranije imala sličnih dogovora koji su se završili neslavno. Antoan Grizman se u poslednjem trenutku predomislio i otišao u Atletiko. Dani Sebaljos je izabrao Real. Zato u Barseloni nisu sasvim uvereni ni u Rabioove reči. Mada ga već dugo jure. Čak su probali da ga ubace i u dogovor oko prodaje Nejmara, ali je gazda Pari Sen Žermena Naser al Kelaifi i tada rekao: ne! Sad se više ne pita.

JOŠ SPORTA:

Liverpul se pridružio Barsi i Bajernu

Bogdanova asistencija potez večeri u NBA (VIDEO)

Doktorski potez Kumana - Van Dajka u napad!

Direktor Spartaka iza rešetaka!