Lev nastavlja da šokira - "Nakon Rusije i Holandije na odmor idem sa dobrim osećajem"

> 13:02

Mnogi se neće složiti sa sunarodnikom. 

Gospodin 10% - bije milione, klub u ambisu

Fudbalska reprezentacija Nemačke je sinoć završila najgoru godinu u istoriji fudbala. Prvi put su Nemci za godinu dana izgubili više od šest utakmica, ispali u grupnoj fazi Mundijala, a za kraj je stigla i eliminacija iz A divizije Lige nacija. 

Sinoć je Nemačka u Gelzenkirhenu bila na dobrom putu da savlada Holandiju i tako ostavi pozitivan utisak na kraju godine, ali je za samo nekoliko minuta primila dva gola i zabrinula svoje navijače.

"Već sam ponovio više puta tokom prethodne nedelje da je čitava godina bila razočaravajuća za nas, posebno Svetsko prvenstvo. Naravno, očekivali smo da će biti drugačije, ali nakon utakmica sa Rusijom i Holandijom mogu da odem na odmor sa dobrim osećajem", rekao je selektor Joakim Lev.

Tačno je da je Lev već uveo u državni tim mnogo mladih igrača koji će biti budućnost državnog tima, ali nismo sigurni da će se njegovi sunarodnici složiti sa ocenom da "na odmor može da ode zadovoljan".

"Video sam da imamo veliki potencijal i da su igrači tokom 80 minuta uradili sve što sam prošle nedelje tražio od njih. To je ono što ohrabruje pred sledeću godinu", poručio je Lev.

Nakon razočaravajućeg učešća na Mundijalu u Rusiji FS Nemačke je evaluirao rad aktuelnog selektora i ponudio mu novi ugovor do kraja 2020. godine, odnosno do završetka Evropskog prvenstva koje je na programu te godine.

Nemačka će plasman na kontinentalnu smotru tražiti kroz kvalifikacije, a nakon večerašnje utakmice između Portugala i Poljske videćemo da li će biti u šeširu sa ostalim povlašćenim reprezentacijama ili će završiti u drugom šeširu. 

JOŠ SPORTA:

Prve plate: Ronaldo dao novac majci, Ćavi uzeo toster, Kazemiro pazario mleko...

Bobi vodio Kliperse do vrha zapada!

Sakramento dobio Oklahomu, Bogdan i Bjelica dvocifreni

Jokić kapetan u Denverovom brodu koji tone