"Mbape je najtalentovaniji igrač današnjice, Barsu će ta greška skupo koštati!"

> 14:35

Neverovatno otkriće, da li će ih zbog ove greške boleti glava narednih godina?

Remzi napušta Arsenal posle 10 godina, a zna i gde ide

Naime, Đozep Marija Minguele, bivši agent, tvrdi da je u leto 2017. godine nudio Barseloni da kupi Mbapea. Nakon što je Nejmar otišao, Barsa je tražila zamenu a Francuz je bez problema odbio Rel zbog većeg novca u Pari Sen Žermenu. 

Sa druge strane, bio je raspoložen da za manji novac ode u Kataloniju i zaigra za Barselonu. Dva su razloga, verovao je da ima sigurno mesto u timu, da će činiti trio sa Mesijem i Suarezom, uz to, smatrao je da bi uz Mesija sigurno lakše pronašao put do zvezda.

Koštao je 180 miliona evra, umesto toga, Barselona se odlučila za ne mnogo jeftinijeg Dembelea, doduše, on je na papiru koštao sa bonusima 140 miliona, sada je u opasnosti da ode iz kluba zbog ponašanja, odnosa sa saigračima, ali i problema koje ima sa trenerom.

Čak se spekuliše da bi Barsa mogla da prihvati ponudu Liverpula, ako ona zaista bude 100 miliona evra. 

"Mbape je najtalentovaniji igrač današnjice. Mislim da će Barselona skupo platiti ovu grešku, žaliće celu narednu deceniju", tvrdi Minguela, a kao svedoka navodi oca Kilijana Mbapea koji mu je rekao da su za Barsu uslovi drugačiji nego za ostale klubove jer mladi igrač želi da bude deo tima u kome igra Mesi.

JOŠ SPORTA:

Španija odlučila - Kosovo će biti dobrodošlo na njihovu teritoriju!

Koji je tvoj problem? (VIDEO)

"Luč je kul, iako Srbe nešto ne volim"

Čelsiju preti zabrana dovođenja igrača!