Ovakav gol se retko viđa (VIDEO)

> 11:11

Na utakmici Premijer Lige Izraela između Makabija iz Netanije i Makabija iz Petah Tikve postignut je veoma neobičan gol.

Duel na stazi se nastavio i van nje - Maks napao Okona

Sve se dogodilo pri rezultatu 0:0 u 87. minuta kada su gosti iz Petah Tikve bili u napadu. Akcija je krenula po desnoj strani, a pred golom domaćina ležao je Isa Sisoko.

U pitanju je stariji brat bivšeg reprezentativca Francuske Alija Sisoka. Dok je ležao, kraj njega je bio saigrač Habib Habibu, koji je ukazivao sudijama i igračima na povredu, kako bi se igra zaustavila.

Međutim, sudija nije dao znak za prekid igre, igrač Makabija Petah Tikve je centrirao pred gol, lopta je prošla ispod ruke golmana domaćina koji je nespretno intervenisao i došla pravo do noge Habibua, koji je načas ostavio Sisoka i rutinski poslao loptu u mrežu domaćina. 

Gol je potpuno legalan, jer igra nije bila prekinuta, a na kraju, bio je ovo, kako je neko prokomentarisao na društvenim mrežama, i sjajan način da se izbegne ofsajd zamka. 

Zahvaljujući tom golu, Makabi Petah Tikva je slavio pobedu i pomerio se na šesto mesto tabele Premijer lige Izraela, usput preskočivši ekipu Makabija iz Netanije.

JOŠ SPORTA:

PL: Čelsi kiksnuo, "Karamele" ipak gorke

Primera: Šok u Kataloniji, Betis utišao Kamp nou!

FED KUP: Čehinje neprikosnovene, šesta titula u osam godina

Jović terminator - dva u mrežu Šalkea!