Potvrđeno: Vlasnik "Lisica" bio u helikopteru sa ćerkom

> 12:37

Vlasnik Lestera Višaj Šrivadanaprabha bio je u helikopteru koji se srušio u blizini stadiona "King Pauer" u subotu oko 21.30 časova.

"Buka, škripa...helikopter je postao užarena lopta"

Pored Skaj Sportsa, vest je preneo i BBC kojem su izvori bliski porodici vlasnika kluba otkrili da je Višaj bio u letelici koja se srušila naposredno po poletanju i potom zapalila.

Brojne su spekulacije ko se još nalazio u helikopteru, a agencija Rojters je prenela da su osim čelnika kluba, tu bili i njegova ćerka, dva pilota i još jedna neindentifikovana osoba.

Pojedini portali su spekulisali da bi moglo da se radi o treneru Klodu Puelu, ali tako nešto još nije potvrđeno. Ispred stadiona su počeli da se okupljaju brojni navijači i poštovaoci koji kraj ulazne kapije ostavljaju bukete cveća i poruke.

U međuvremenu, oglasio se i Lester preko svog Tviter profila.

"U potpunosti sarađujemo sa policijom Lestera i hitnim službama posle nesreće koja je dogodila na King pauer stadionu. Klub će izaći sa detaljnijim saopštenjem čim pojedine informacije budu bile potvrđene", stoji u saopštenju bivšeg prvaka Engleske.

Šrivadanaprabha je Lester kupio 2010. godine. Četiri godine kasnije, klub se vratio u Premijer ligu, da bi u sezoni 2015/16 ispisao istoriju osvojivši titulu prvaka.

Bogatstvo indijskog biznismena se procenjuje na 4.9 milijardi dolara. On je vlasnik djuti fri lanca prodavnica "King Pauer" po čemu je o stadion dobio ime.

IZVOR: B92.NET

JOŠ SPORTA:

Vlasnik Lestera ipak bio u srušenom helikopteru

Liga 1 - Monaku ni Anri ne može da pomogne

Ko će da vodi tim? I Minić napustio Partizan!

Vidal pecnuo Real pred "El Klasiko"