Vlasnikova je poslednja - Jokanović mu je ipak miljenik

> 20:41

Mediji pišu, ali njegova je poslednja. 

Iznenađenje u Singapuru - Šampionka pakuje kofere

Fulam je u neugodnoj situaciji, a klub iz Londona nakon devet odigranih kola, nalazi se na 18. poziciji u Premijer ligi. Naravno, to je zona ispadanja i upalila se crvena lampica na Krejven Kotidžu pa smo imali sve više i više nagađanja da se sprema otkaz Slaviši Jokanoviću, i da su mu ostale još dve utakmice da popravi stvar. 

Ipak, vlasnik kluba Šahid Kan se oglasio, rekavši da ima potpuno poverenje u klubu. 

"Slavišini rezultati pokazuju da je Fulam uvek uz njega od početka do kraja. Imamo još 29 utakmica do kraja sezone u Premijer ligi, prošla je tek četvrtina i siguran sam da će ostati i na kraju sezone. Što se tiče senzacionalističkih i fiktvnih naslova u vezi Jokanovića, mogu samo da kažem da mi je bilo zabavno čitajući ih, ali i da sam pomalo razočaran. Ne verujte svemu što se piše."

"Greje nas optimizam jer znamo kakav je trener Jokanović, njegove ekipe su uvek pružale maksimum u drugom delu sezone. Tako je bilo i kada smo izborili plasman u Premijer ligu, uveren sam da će tako biti i sada. To nas ohrabruje pred narednu reprezentativnu pauzu jer smo upravo u ovo doba prošle godine krenuli u vrtoglav uspon koji nas je doveo do elite", smatra Kan

JOŠ SPORTA:

Obradović se vraća u Partizan?

Ono kada kupiš pola lože pa te trener ispali i ne stavi u protokol...

Omić se vezao za Podgoricu do kraja sezone

Osveta za Jankovića - novi prelaz i Partizana u Zvezdu