Stigao odgovor iz Zvezde: Neko je pokušao da ugrozi Zvezdin ugled

> 18:06

Stiglo saopštenje iz Crvene zvezde, povodom optužbi Francuza za nameštanje utakmice. 

Mažić sudi evropski klasik!

"Crveno-beli" su ponovo negirali mogućnost da je neko od čelnika želeo da uplati pet miliona evra na poraz veći od pet golova razlike od Parižana.

"FK Crvena zvezda još jednom sa ogorčenjem i rezignacijom odbacuje svaku mogućnost umešanosti u bilo kakve nečasne radnje bilo kog člana našeg kluba, vezano za pisanje francuskog lista L’ekip. FK Crvena zvezda insistira na što bržem rasvetljavanju celog ovog slučaja jer je bačena ozbiljna mrlja na ime našeg kluba", počinje se u saopštenju. 

Dodaje se da takozvani "kredibilni doušnik" mora da bude priveden pravdi. 

"Mi smo od juče u kontaktu sa našim advokatima da bi na pravi način preduzeli sve moguće mere i zaštitili ugled FK Crvena zvezda koji je neko, odnosno ’kredibilni doušnik’, pokušao da ugrozi. Očigledno je da nekome smeta moćna i uspešna Crvena zvezda i da je plasiranjem ovakve laži zeleo da diskredituje sve ostvarene uspehe koje smo postigli u proteklom periodu. Veoma nas čudi i brine da tako neproverena informacija procuri iz UEFA i dobije tako veliki medijski prostor. Bez obzira što i list ’L’ekip’ zadržava mogućnost da je sve izmišljeno, angažovali smo advokata i u Francuskoj, koji razmatra pravni osnov za tužbu protiv lista ’L’ekip’ zbog narušavanja ugleda FK Crvena zvezda". 

Za kraj, očekuju se i konkretne akcije. 

"FK Crvena zvezda će biti istrajna da se dodje do konačne istine, a da se manipulatori i doušnici koji stoje iza ove afere privedu pravdi i odgovaraju za sramno delo", zaključuje se u saopštenju Zvezde.

JOŠ SPORTA:

Zvezda tema broj 1 u Francuskoj - bura se nastavlja!

Ništa od klasika, gledaćemo Srpsko-hrvatsko finale

"Adio amići" - u penziju otišao jedan od najluđih igrača!

Partizan dobio, povratnik pogodio!