Sukob na relaciji Mesi - Pike, došlo je do raskola?

> 11:28

Izgleda da su odnosi zahladneli...

Sakramento bez Srba bolji od Kokoškova i Sansa

Priču je sinoć preneo novinar Eduardo Inda u poznatom programu "El Čiringito", ali takođe ovo treba uzeti sa rezervom jer je ovaj novinar poznat po često senzacionalističkim vestima. 

Inda govori da je u Barseloni došlo do totalnog raskola. Kaže da je Pike želeo da ohrabri Mesija ali da ga je nesvesno iznervirao. 

On je navodno rekao Mesiju da dužnost kapitena podrazumeva i da izađe pred medije kada ide loše, i dodao da Mesi priča sa novinarima samo kada je van Evrope, u Argentini.

"Ti si najbolji igrač na svetu, i to je posebna odgovornost, moraš da bude ispred tima kada su stvari loše", navodno je rekao Pike.

Usledio je oštar odgovor Mesija. Navodno je odbrusio Pikeu da je on poslednji koji treba nešto da mu prigovori. 

"Naš problem si ti i odbrana koju predvodiš, pogledaj samo koliko smo golova primili ove sezone", optuživao je Mesi Pikea koji zaista igra očajno, verovatno najgoru sezonu u istoriji.

Njih dvojica se znaju još od malih nogu kada su se prvi put sreli u "La Masiji", pre nego što je Pike otišao u Junajted. Ipak, nisu najbolji drugari. Mesi je okrenut Suarezu i Južnoamerikancima, dok je Pike bolji sa španskim klanom u Barsi. 

Bilo kako bilo, istina je da bez Mesija Barsa deluje prosečno, a tačno je da je i odbrana primila do sada samo gol manje nego u čitavom prvom delu prvenstva prošle godine, što pokazuje prave razmere problema.

JOŠ SPORTA:

+Maradona: Voleo bih da se Mesi penzioniše, i sve ih od**be!

Braća Bol ponovo prave haos, ovaj put se i potukli! (VIDEO)

Boaći ne ide u Pariz!

Degenek: Cilj je da sačuvamo mrežu!