Matić o situaciji: Svi znamo da nije dobro ali ćemo se potruditi da ispravimo stvari!

> 19:50

Da li će neko napustiti Old Traford?

Kik boks - Dominacija Nađe Milijančević

U poslednje vreme se svašta dešava u Mančesteru. Rezultati su loši, atmosfera je užasna a tome se ne vidi kraj. Pobede jedino mogu da vrate atmosferu u svlačionici ali je Murinjo na treningu pokazao da rešenju problema nema, pisali smo o tome da se on i Pogba izbegavaju. 

Nemanja Matić je pokušao da smiri situaciju a takođe smatra da bi uskoro trebalo da bude sve u redu i da će se vratiti na stare staze. 

"Uvek je teško kada izgubite, pogotovo kada igrate za tako veliki klub. Teško je, ali to je fudbal, to je život, sigurno su svi želeli bolje. Znamo da nismo odigrali dobro u poslednjih nekoliko utakmica, ali svi će pokušati da reše ovu situaciju. Svi imamo tu obavezu", rekao je srpski vezista nakon poraza od Vest Hema,

"Pričali smo otvoreno i znamo da nije dobra situacija. Međutim, svi dajemo sve od sebe. Igrali smo loše u subotu, ali ne mislim da se igrači nisu trudili. Verujem da sam odigrao jednu od najgorih utakmica u dresu Junajteda, ali onda sam se pogledao u ogledalo i zapitao se šta sam pogrešno uradio, i svako od nas je to uradio." 

Matić je stao u odbranu Murinja rekavši da trener želi da ovu tešku situaciju pretvori u njihovu snagu. Biće teško a Junajted već u utorak igra sa Valensijom u Ligi šampiona. 

Možda će potencijalna pobeda smiriti situaciju. 

JOŠ SPORTA:

Mesi kopira Ronalda, bliži se Italija?

Tomić pred Ulm: Početak je najbitniji

Stojković ne strahuje od PSŽ-a: Verujemo da možemo ugroziti Parižane

Mesi: Ljuti smo zbog loših rezultata!