Iznenađenje ili ne, Gvardiola pikirao Mbapea?

> 11:08

Kao i uvek, Siti je u redu. 

Magija Dončića na debiju, zaigrao i Lenard

Mančester siti je jedan od najbogatijih klubova na svetu. Koji god igrač u svetu da pokaže barem malo talenta i znanja koji bi nekome pomogli u budućnosti, pored PSŽ-a i malo još klubova staju u red za dovođenje. 

Ovoga puta, u pitanju je Kilijan Mbape, možda i u budućnosti najbolji fudbaler planete. 

Iako je Francuz srećan u PSŽ-u, sumnjiva poslovanja Parižana mogla bi konačno da im "dođu glave" s obzirom da ih UEFA ponovo istražuje povodm kršenja njihovih praivla. 

Mbape je ovog leta i zvanično postao igrač PSŽ-a i zaključio je transfer iz Monaka koji je ukupno iznosio 180 miliona evra. Šampion Francuske je ranije doveo i Brazilca Nejmara za preko 200 miliona evra, a problem se stvorio jer su im izlazni transferi daleko manji od dolaznih. 

Dok UEFA istražuje i stvara pritisak na PSŽ, tu neumorno vreba Mančester siti. Menadžer "građana" Pep Gvardiola ne bi ništa više voleo nego da osvajača Svetskog prvenstva dovede među svoje redove. 

Mbape se procenjuje na oko 230 miliona evra, a to nije nikakav problem za bogate vlasnike Sitija. Ukoliko bi oni dobili "zeleno svetlo" za dovođenje Francuza, morli bi da se reše neke od svojih zvezda, ali to bi u ovom trenutku bio najmanji problem jer PSŽ nikako ne želi da pusti svog fudbalera.

JOŠ SPORTA:

Barsa posrće, ponovo samo bod!

Partizan posle drame slavio u Zagrebu, nije bilo dovoljno ni +22

"Mnogo ćeš nam nedostajati mali heroju, ovo je bilo u tvoju čast"

Čanak zna gde leži ključ pobede: Njihov grč!