Kaka se vraća igranju?

> 16:36

Ovo bi bilo pravo osveženje za grad i magnet za publiku. 

Ništa od Pekinga, sledeća destinacija - Šangaj

Brazilac Kaka se vratio u Italiju. Ima ponudu Milana da radi unutar kluba, ali bi takođe mogao i ponovo da zaigra. 

Naime, Adrijano Galijani će danas, uz podršku Silvija Berluskonija kupiti nekadašnjeg drugoligaša Moncu. Planovi su da se klub vrati u Seriju B u kojoj nije bio gotovo dve decenije. 

Sav haos koji vlada u Italiji, u nižim ligama, pre svega zbog finansija, kazni, nameštanja, mogao bi da olakša put Monci koja je sezonu počela odlično, sa tri pobede, bez primljenog gola. 

Kaka bi bio spreman do zime, i mogao bi da pomogne ovoj ekipi da se plasira u drugu ligu. Brazilac bi bio fenomen, magnet za publiku, ovaj klub je stalno šeta između druge i treće lige, ali je bankrotirao pre nekoliko godina i prebačen je među amatere, za dve sezone su se vratili u treću ligu, prošle nisu uspeli kroz plej of da se dokopaju Serije B gde su poslednji put igrali na početku veka. 

Veruje se da bi im Milan pomogao sa par mlađih igrača, što je i do sada bio slučaj, u tumu imaju par Brazilaca, veterana Režinalda koga se sećate iz Sijene i Parme, kao i Džefersona koji nikada nije dobio šansu kao klinac u Fiorentini. Za Moncu su igrali fudbaleri koji su kasnije postali zvezde Milana, poput Masarta, Kostakurte, Ganza, Strope, ali i Kaziragi, Marko Branka, Di Bjađo, čak i Patris Evra, u svom prvom, neuspešnom boravku u Italiji. 

JOŠ SPORTA:

Gatuzu se ozbiljno drma klupa

Ništa od osvete - polufinale uprkos ubedljivom porazu!

Krstajić okupio, Jovičić debitant (SASTAV)

Jovičić: Ostvarile su mi se dve želje, da igram za Zvezdu i reprezentaciju!