Grizman: Bilo je teško leto, budio sam se u tri ujutru ne znajući šta da radim!

> 16:54

Antoan Grizman je letos imao dosta problema, bio je na pragu Barselone ali je ipak ostao u prestonici Španije, Madridu. 

"Mitrović je žestok i zlostavlja defanzivce kao Kosta i Drogba"

Brojni mediji su letos preselili Francuza u Kataloniju, ali se on ipak odlučio da ostane u Atletiku i produži ugovor sa "Jorgandžijama". Antoan je pomoć potražio od svoje žene i roditelja, ali oni nisu mogli da mu pomognu i celo breme odluke je spalo na njega.

"U nekim trenucima mi nije bilo dobro. Pričao sam o tome sa svojom ženom, budio je u tri ujutru da bih je pitao šta ćemo da radimo. Pokušao sam da pričam o svemu sa njom, ali nije mogla da mi pomogne jer nije znala šta prolazi kroz moju glavu, kao ni moji roditelji. Neki rođaci su želeli da me vide u Barseloni, a neki nisu... bilo je teško", rekao je Grizman za "Telefoot". 

Grizman je u Atletiko došao 2014. iz Real Sosijedada, a od tada je osvojio Ligu Evrope i UEFA Superkup, kao i Svetskog prvenstvo sa Francuskom ove godine. Odluka da ostane u Madridu bila je jako teška, a mnogi saigrači, kao i uprava ekipe, stalno su ga molili da ih ne napusti. 

"Svi su me zvali da me pitaju kako sam, o čemu razmišljam. Svaki put su mi rekli: 'Želimo da ostaneš, uradićemo sve što hoćeš. Spremni smo na sve', i to je doprlo do mene", jasan je Grizman. 

Iako je francuski fudbaler osvojio i Ligu Evrope i titulu prvaka sveta, ipak nije svrstan u najužu konkurenciju za FIFA igrača godine, epitet koji je poneo Hrvat Luka Modrić.

JOŠ SPORTA:

Partizan renovira stadion

Lids već slavi plasman u Premijer ligu

Humska dobija novi identitet do kraja 2019.?

OI 2020 - Tokiju potrebno čak 80.000 volontera!