Klop podržao Nejmara

> 18:17

Jedva čekamo da se podigne zavesa, da se "zatrese mušema" i da uživamo uz Ligu šampiona, a još kad je neko sa naših prostora u tom takmičenju, imamo razlog više da ostanemo uz TV prenose ili čak odemo na stadion.

Toti: Borili bismo se i protiv Marsovaca, a ne Reala

Pored Crvene zvezde, u grupi C su još i Napoli, PSŽ i Liverpul. Ova grupa definitivno privlači najveće interesovanje, a sutra će na Enfildu snage odmeriti Liverpul i PSŽ. Očekuje nas vrlo atraktivan duel, mnogo zvezda na terenu, oba tima igraju napadački fudbal, pa se očekuje izuzetno zanimljiv meč.

Klop je dobio pitanje vezano za Nejmara i njegovo simuliranje:

"Kada sam video par utakmica na Mundijalu, ljudi su pričali o tome konstantno i preuveličavali te njegove reakcije, ali za mene su to normalne reakcije. To je pametno što on želi da sačuva sebe. On je vanserijski igrač", rekao je Klop za Nejmara.

Poznato je kako Brazilac voli da "skoči u bazen", a fascinantni su bili i sami podaci na Mundijalu koliko je vremenski bio na travi...

Da li će Klop isto ovako govoriti ukoliko Nejmar bude u njihovom meču na sličan način "simulirao" i ležao na terenu bez nekog preteranog razloga?

Sportske.net

JOŠ SPORTA:

Došao je pre 18 godina - ostalo je istorija

Šćekić: Prvo Rad, pa onda Zvezda

Supertalentovani igrač na meti Liverpula i Totenhema

Del Potro: Više nemam poštovanja i strah prema Rodžeru